Παρασκευή 29 Μαρ 2024


Fun Section

Συντάχθηκε απο τον/την Ioannis Cherouvim Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2012 14:03
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
video-hitting-jumps-thumb
Αυτό το βίντεο είναι για κάποια φοβερά παιδιά που άρπαξαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι διαφορετικό από ότι τα άλλα παιδιά στην ηλικία τους.Όντας σε ένα ποδήλατο BMX, στην πίστα σε αυτή την ηλικία είναι πραγματικά αξιοσημείωτο, ειδικά με τα δεδομένα εδώ, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ως ποδηλάτης ήθελα να μεταφέρω στo video κάποιο από αυτό το μεγαλείο... Ελπίζω πραγματικά η πίστα, που ήδη έχει πολλά προβλήματα συντήρησης, να συνεχίσει να μπορεί να χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια στο μέλλον... Η πίστα βρίσκεται δίπλα στο "ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ" Στάδιο κοντά στην παραλία.
 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2012 00:25
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
never stop riding the drimΤο ηθικόν δίδαγμα είναι ότι ακόμα και τραυματίας, αφού δε μπορώ να κάνω ποδήλατο, πιάνω το πενάκι και σκηνοθετώ-μοντάρω παλιά υλικά που είχαμε γυρίσει σαν test πιο πολύ, μια μέρα με έναν άλλο επαγγελματία του χώρου, αλλά και μεγάλο λάτρη του DH, Φώτη Ζυγούρη.
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2012 23:27
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

ride in the woods

Η αλήθεια είναι ότι μας έχουν λείψει. Ένας αγώνας χωρίς το Manic Side Crew είναι απλά ένας αγώνας. Όταν όμως είναι εκεί, τότε ο αγώνας είναι PARTY (και συνήθως animal party)! 

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2012 19:01
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
parnassos22_slut


Βουνό,
καλή παρέα,
ωραία διάθεση,
ποδήλατα,
καλός καιρός,
μουσικούλα σπέσιαλ (+live!!),
εντυπωσιακό και χαλαρό riding....
ένα βίντεο που τα έχει ΟΛΑ! 

Οι Slutάδες μας δείχνουν ότι η ζωή είναι ωραία... δείτε το βίντεο!

Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2012 23:19
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail
awake_paros_13

Φ

έτος ο καλοκαίρι επιμένουμε ποδηλατικά και εκτός απ' τις παραλίες, η ομάδα «Awake Paros» προσφέρει για πρώτη χρονιά μία ποδηλατική καινοτομία στις Κυκλάδες.

Η

δραστήρια ομάδα «Awake» οργανώνει Cross country διαδρομές στα πλούσια μονοπάτια του νησιού, για να ανακαλύψετε την «άλλη Πάρο»! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε την «δίτροχη» τρέλα σας. Διαθέτει έναν «στόλο» από ολοκαίνουργια hardtail IDEAL (επιμένοντας ελληνικά), τρέιλερ μεταφοράς ποδηλάτων και οδηγό στα μονοπάτια. Παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε μονοπάτια διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας ανάλογα με τις ικανότητες και τις απαιτήσεις σας.

Σελίδα 7 από 10