Δευτέρα 22 Ιουλ 2019


Greek DH Cup Open 2014 Ερωτηματολόγιο: Βοηθήστε μας να το κάνουμε καλύτερο!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Greek DH Cup


Μιλώντας καθαρά για το αγωνιστικό κομμάτι του downhill στην Ελλάδα, έχουν έρθει ίσως οι πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του!!


Είναι αυτές οι στιγμές που κάποιοι άνθρωποι, με πολύ αγάπη για το άθλημα, κλέβουν χρόνο και σκέψη από την καθημερινότητα, προκειμένου να ετοιμάσουν τα πολύ άμεσα, κύπελλο 2014, αλλά και να θέσουν πολύ καλές βάσεις για το μέλλον, ώστε κάποια στιγμή σχετικά κοντά, το ελληνικό DH να έχει τη δύναμη, την προβολή, την αναγνώριση και την υποστήριξη που του ταιριάζει. Κάτι το οποίο δυστυχώς δημόσιοι κρατικοί οργανισμοί δεν έχουν κάνει ακόμα και ούτε φαίνεται κάπου στον ορίζοντα να υπάρχει αυτή η πρόθεση. 

Το 1ο Πανελλήνιο κύπελλο MTB DH Open είναι πλέον παρελθόν, με αρκετές ατέλειες, κάποια λάθη, όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και συντονισμό από μία μικρή ομάδα ανθρώπων με λίγες δυνατότητες, αλλά πολύ όραμα. Για το 2014 είπαμε να συντονιστούμε ακόμα καλύτερα και να χτίσουμε το θεσμό του κυπέλλου όσο καλύτερα μπορούμε με τα εφόδια που έχουμε προς το παρόν στη διάθεσή μας, ελπίζοντας ότι κάθε χρόνο αυτά θα πολλαπλασιάζονται. 

dh cup 2014 logo who smallΤη συντονιστική ομάδα του κυπέλλου αποτελούν οι:

  • Γκόντας Σωτήρης - Γιάννενα
  • Μαρίνος Γιάννης - Αίγιο
  • Σκαρής Φώτης - Αθήνα
  • Τσιαντίκος Βασίλης - Καλαμπάκα
  • Τσιντσικλόγλου Τίμος - Χαλκίδα
  • Χαϊδεμενάκης Μπάμπης - Χανιά
  • Χριστοφοράκης Βαγγέλης - Αθήνα


Στην προσπάθεια μας για βελτίωση πρέπει να βοηθήσετε όλοι!! 
Δεν είναι δικό μας κύπελλο, ούτε δική μας διοργάνωση. Είναι το κύπελλο όλων μας, όλων των αναβατών της Ελλάδας, το κάνουμε για εμάς, γιατί αυτό μας αρέσει. Χρειάζεται η υποστήριξη και η άποψη όλων. Δυσκολίες και λάθη θα προκύψουν πάλι, αρκεί να είμαστε όλοι μαζί για να τις αντιμετωπίσουμε. 


Παρακάτω έχουμε ετοιμάσει ένα μικρό ερωτηματολόγιο. Θα σας πάρει περίπου 3 λεπτά μόνο για να το συμπληρώσετε και θέλουμε ειλικρινείς απαντήσεις για να βγουν τα σωστά συμπεράσματα. 

Τρεις τυχεροί, μέλη του dh.gr θα κερδίσουν από ένα σετ χειρολαβές ODI!
ΠΡΟΣΟΧΗ, πρν ξεκινήσετε να απαντάτε το ερωτηματολόγιο, θα πρέπει ήδη να έχετε κάνει login σαν μέλος στη σελίδα για να μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση και επίσης να είστε στο πάρτυ-βράβευση, που ετοιμάζει η RedBull για εμάς στις 25/1 στην Αθήνα, για να το παραλάβετε. Εκεί θα γίνει και η κλήρωση (Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες).  

Η απάντηση στο ερωτηματολόγιο τελείωσε! 334 άτομα απάντησαν και σύντομα θα βγουν τα αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε όλους!!


Ευχαριστούμε για το χρόνο σου!
dh cup 2014 logo who