Τρίτη 23 Ιουλ 2019


SHAN & OKA: The new hardtail MTBs from Production Privée

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Reviews

shan oka article 02

Μια μικρή εταιρεία από την Ανδόρρα που κατάφερε να ταράξει τα «σχεδόν» ήρεμα νερά στο χώρο του Hardtail MTB, ανήκει και αυτή εδώ και 2 χρόνια στην οικογένεια του LowAndFlow.

Όχι, η Production Privée δεν είναι ακόμα μια εταιρεία που απλά κατασκευάζει σκελετούς ποδηλάτων. Σχεδιάζουν «όπλα» οδήγησης, απόλυτου επιθετικού προσανατολισμού, ικανά να εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη του αναβάτη στα ύψη, ο οποίος καλείται να τα τιθασεύσει στις μεγαλύτερες των ταχυτήτων αναδεικνύοντας τις ικανότητές του, διαχωρίζοντας τα «παιδιά» από τους «άντρες».

Οι σκελετοί είναι κατασκευασμένοι από ιαπωνικό chromoly (4130 heat treated) διατηρώντας με υψηλή ακρίβεια την επιθυμητή ελαστικότητα ως κύριο χαρακτηριστικό τους. Οι αναβάτες, μάλιστα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι «σοκάρονται» συνειδητοποιώντας τις υψηλές ανοχές ελαστικότητας του οπίσθιου τριγώνου, που προσφέρει άνετη οδήγηση ακόμα και σε ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες.

shan oka article 03
shan oka article 03

The Battle: SHAN VS OKA

Το μοντέλο «Shan» με περιεχόμενη γωνία εμπρόσθιου τριγώνου 65,5°, προτεινόμενο μήκος πιρουνιού 140-160mm, άξονα 142 x 12 και 135 x 10, επιλογή τροχού 26-27,5, οριζόντιο σωλήνα 35mm και κάθετο 38mm, θεωρείται ως το «καθαρόαιμο» enduro της εταιρείας, έτοιμο να διαχειριστεί μεγάλα drops, απότομες κατηφόρες και άγρια εδάφη!!!

¦ Διαβάστε την πλήρη ανάλυση του μοντέλου «Shan» με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Στον αντίποδα, για το μοντέλο ΟΚΑ, ισχύουν όλα τα παραπάνω με μόνη διαφορά τη γεωμετρία της γωνίας, που αυξάνεται στις 67°, 150gr ελαφρύτερο σκελετό και έτοιμο να δεχτεί πιρούνι 120-140mm, είναι η απάντηση της εταιρείας στις «All Mountain» απαιτήσεις.

Coatings

Η διαδικασία βαφής τους είναι σχετικά επίπονη και ιδιαίτερα λεπτομερής. Οι 8 επιστρώσεις χρώματος «αρκούν» ώστε να επιτευχθούν οι δύο διαφορετικοί τόνοι χρώματος και η υψηλή ευκρίνεια των λογοτύπων. Το τελικό clear coating προσδίδει ένα τέλειο φινίρισμα, ενώ η «θωράκιση» του σκελετού επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ενός ειδικού αντισκωριακού φιλμ.

low and flow logo250Το τελικό αποτέλεσμα είναι απαράμιλλης αισθητικής αλλά για να το αισθανθείτε πρέπει απλά να το δοκιμάσετε!


¦ 
Σας περιμένουμε στο ανανεωμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα: lowandflow.gr


#lowandflow