Τρίτη 23 Ιουλ 2019


Αλεξανδρούπολη Freeride Team

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Tracks & More - Διαδρομές

alexpolis_freeride_team03Οι φίλοι μας από την Αλεξανδρούπολη, δυστυχώς βρίσκονται λίγο μακριά από όλα τα γνωστά spots για dh-fr. Δεν υπήρχε άλλη λύση λοιπόν από το να δημιουργήσουν σιγά σιγά τα δικά τους μονοπάτια, προκειμένουν να απολαμβάνουν το ποδήλατό τους! 

Αν πρόκειται να βρεθείτε προς τα εκεί, ή μένετε κάπου εκεί τριγύρω, να ξέρετε πως υπάρχει ενεργή ομάδα που σκάβει και κάνει ποδήλατο στην περιοχή, γι' αυτό μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί το ποδήλατό σας.

κείμενο: Alexandros Du

Γεια σου φίλε

Είμαστε μια ομάδα DownHill-FreeRide από την Αλεξανδρούπολη. Εδώ και τρία χρόνια ασχολούμαστε εντατικά με το άθλημα, βρίσκουμε διαδρομές, τις καθαρίζουμε και κάνουμε διάφορες κατασκευές για να κάνουμε τις διαδρομές μας πιο extreme. Έχουμε διαδρομές σε διάφορα μέρη γύρω από την πόλη, αλλά οι περισσότερες βρίσκονται σε μία περιοχή με το όνομα Ιανα. Είναι ένα πευκοδάσος πάνω από το χωριό Παλαγία, 10χλμ. βόρια-βοριοανατολικά από την Αλεξανδρούπολη, προς Αγίους Θεοδώρους.

alexpolis_freeride_team22Στην φωτογραφία φαίνονται οι συντεταγμένες του μέρους και οι διαδρομές που έχουμε καθαρίσει.
Είναι σχεδόν ένα μικρό downhill park με εύκολα και πολύ δύσκολα μονοπάτια απο 1800 εως 2000 μέτρα μήκος και υψομετρική διαφορά 260μ.

Αν είσαι DownHillας έλα να μας κάνεις παρέα, θα μας βρεις και στο facebook με το όνομα Alex/polis FreeRide Team, με περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο.