Race Down 2 The Port - Δελτίο Τύπου
Τετάρτη, 25 Μάιος 2011 00:09

Παρόλα αυτά, εμείς είμαστε περήφανοι και πιστεύουμε ότι είχαμε κάνει μια πολύ καλή διοργάνωση με μια καλύτερη και εμπλουτισμένη με περισσότερα εμπόδια διαδρομή από την προηγούμενη χρονιά. Χρειάζεται πολύς κόπος για να κάνεις έναν τέτοιο αγώνα μέσα στην πόλη, πιστέψτε μας ρίξαμε πολύ τρέξιμο, οπότε νομίζουμε ότι αν δε μας αξίζει ένα μπράβο, σίγουρα δε μας αξίζουν και οι αρνητικές κριτικές που εύκολα ακούγονται.
Να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση για τους δυο αθλητές που χτύπησαν στη διάρκεια του αγώνα, στο φίλο μας και συναθλητή μας Γιάννη Κωνσταντινίδη και τον Μιχάλη Σαντοριναίο.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του Race Down 2 The Port, τους χορηγούς μας και τους χορηγούς επικοινωνίας NET εκπομπή "Ποδήλατο Παντού" και το DOWNHILL.GR που φροντίζει για την άμεση ανάρτηση των ανακοινώσεων στην ιστοσελίδα τους.