Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 77 guests


Lousfaki Trail Downhill Race 2017

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Προκηρύξεις Αγώνων

lousfaki dh race 2017 cover2Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Τυρνάβου διοργανώνουν Open αγώνα Downhill. Όσον αφορά τον αγώνα Open είναι εντεταγμένος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill Open 2017 ως 1ος αγώνας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή την ίδια ημέρα για την αναβάθμιση και ανάδειξη του αθλήματος Downhill, θα γίνει και το επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ώστε να ανακηρυχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδος, όσοι αθλητές έχουν δελτίο Ε.Ο.Π. και θέλουν να προσμετρήσει η συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα open – downhill, θα πρέπει και αυτοί να πληρώσουν παράβολο σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.

Ημερομηνία: 2 Απριλίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 9:00πμ.

Διαδρομή / περιοχή εκκίνησης - τερματισμού: Η Γραμματεία των αγώνων θα βρίσκεται στη θέση Προφήτης Ηλίας στον Τύρναβο, πλησίον Κέντρου Υγείας – περιοχή Λουσφάκι. Στο ίδιο σημείο θα γίνεται και η συγκέντρωση των αθλητών για τη μεταφορά προς την εκκίνηση. Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη και όσο το δυνατόν ασφαλής για τους συμμετέχοντες. Σε περίπτωση ανάγκης, ο οργανωτής μπορεί να τροποποιήσει τη διαδρομή, μέχρι και την έναρξη της επίσημης προπόνησης.

Κανονισμοί: Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) – UCI και τους ειδικούς κανονισμούς του Πανελληνίου Κυπέλλου, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί από τους διοργανωτές.

Κατηγορίες: Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν στις παρακάτω αγωνιστικές κατηγορίες:
Open (με τις εξής υποκατηγορίες):
o Junior (γεννημένοι 1999 – 2005)
o Elite (γεννημένοι 1988 – 1998)
o Masters (γεννημένοι 1978 – 1987)
o Veterans (γεννημένοι 1977 και πριν)
o Γυναίκες (ανεξαρτήτου ηλικίας)

Αγώνισμα: DH με την εξής διάρθρωση:

• Κατατακτήριος Αγώνας Χρονομέτρησης (Η σειρά εκκίνησης καθορίζεται από τον Οργανωτή)
• Τελικός Αγώνας Χρονομέτρησης (Η σειρά εκκίνησης καθορίζεται από την κατάταξη των αθλητών στους προκριματικούς)
• Η συμμετοχή και στους δύο γύρους (προκριματικό και τελικό) είναι υποχρεωτική. Θα προκριθούν οι 100 καλύτεροι της κοινής γενικής κατάταξης του πρώτου αγώνα χρονομέτρησης.

Εξοπλισμός:
• Οι προδιαγραφές του κατάλληλου για το DH εξοπλισμού προστασίας και ένδυσης, όπως αναφέρεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ (κράνος κλειστού τύπου Full Face, επιγονατίδες, επαγκωνίδες και προστατευτικό θώρακα), με κίνδυνο άρνησης εκκίνησης σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

lousfaki dh race 2017 posterΠρόγραμμα αγώνων:

Σάββατο 1/4/2017
• 10:00 – 16:00 Λειτουργία Γραμματείας για παραλαβή των αριθμών.
• 12.00 – 13.00 Επιθεώρηση διαδρομής (πεζή)
• 13.00 – 15.00 Ελεύθερες Δοκιμές από τους συμμετέχοντες (υποχρεωτικά αριθμός αγώνα στα ποδήλατα)
• 16:00 – 18:30 Επίσημη προπόνηση όλων των κατηγοριών (υποχρεωτικά 2 προσπάθειες από όλους, με άρνηση εκκίνησης στο κατατακτήριο γύρο εφόσον δεν πραγματοποιηθούν)

Κυριακή 2/4/2017
• 08.00 Άνοιγμα Γραμματείας
• 09.00 Επίσημη προπόνηση όλων των κατηγοριών
• 10.30 Τέλος επίσημης προπόνησης
• 11.00 Πρώτη χρονομετρημένη κατάβαση (κατατακτήριος)
• 14.00 Δεύτερη χρονομετρημένη κατάβαση (τελικός)
• 18.30 Απονομές στο χώρο τερματισμού

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν με τη λήξη των αγώνων.
Το πρόγραμμα τόσο των αγώνων όσο και τις επίσημης προπόνησης μπορεί να τροποποιηθεί λόγω έκτακτης ανάγκης με τη σύμφωνη γνώμη του Οργανωτή και του Αλυτάρχη των αγώνων.

Έπαθλα: Κύπελλο στον νικητή κάθε κατηγορίας και μετάλλια στους τρεις πρώτους.

Αποτελέσματα: Τα επίσημα αποτελέσματα, θα ανακοινωθούν στο χώρο της Γραμματείας Αγώνων με το πέρας των αγώνων, θα αποσταλούν με e-mail στις συμμετέχουσες ομάδες, ενώ θα αναρτηθούν την επόμενη του αγώνα στις σχετικές με τη διοργάνωση, ιστοσελίδες.

Δηλώσεις συμμετοχής – παράβολο – καλύψεις: Για δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συμμετοχής όπως αυτή επισυνάπτεται. Προκειμένου για συμμετοχές, γεννημένους το 1999 και μετά απαιτείται και η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα, θεωρημένη από δημόσια αρχή.

docΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κλικ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΚΤΕΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28/3/2017 στη διεύθυνση e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο Fax: 2410283113

Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 30€. Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή πρέπει να καταβληθεί στον αριθμό λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς «Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας» με IBAN GR90 0171 2540 0062 5401 0109 756 με αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και να αποσταλεί το καταθετήριο με email ή fax στο σύλλογο αυστηρά μέχρι τις 28/3/2017.
Σε περίπτωση δηλώσεως συμμετοχής και μη καταβολής του παραβόλου στο λογαριασμό του Π.Γ.Σ. Λάρισας, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να το καταβάλει στη γραμματεία, μέχρι το Σάββατο 1 Απριλίου στις 13:00.

Καθυστερημένες εγγραφές (πέραν της λήξεως των δηλώσεων συμμετοχών) θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής για περιορισμένο αριθμό, με δήλωση στη γραμματεία μέχρι την παραμονή του αγώνα στις 13.00 με την επιπλέον επιβάρυνση των 5€.

Λεπτομέρειες: Έγκυρες συμμετοχές μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει πλήρως τη σχετική φόρμα συμμετοχής. Επιστροφή χρημάτων λόγω ακύρωσης της συμμετοχής, τραυματισμούς κλπ. δεν είναι δυνατή. Σε περίπτωση ματαίωσης της διοργάνωσης, θα επιστραφεί ακέραιο το αντίτιμο συμμετοχής εντός 10 ημερών.

Προπονήσεις στην πίστα αγώνων (επιπλέον της επίσημης προπόνησης): Θα είναι έτοιμη και σηματοδοτημένη από την 25/3/2017 για προπόνηση με ευθύνη των συμμετεχόντων.

Πληροφορίες για τους αγώνες: Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική. Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για προσφορές ξενοδοχείων και εστιατορίων.
Σχόλια (1)Add Comment
Μπομπι
...
γραμμένο από Μπομπι, Απρίλιος 01, 2017
Το μερος ακριωω; πως λεγετ?

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy