Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 67 guests


Άνοιγμα συμμετοχών για το Enduro MTB Days in Pelion-Avalanche Race

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Νέα Αγώνων

enduro mtb days logoΆνοιγμα συμμετοχών για το Enduro MTB Days in Pelion-Avalanche Race

Μετράμε αντίστοφα μέχρι το 1ο ραντεβού των Enduro Days για το 2019. Ένας μήνας μας χωρίζει από την ημέρα που 90 αναβάτες θα στηθούν στην γραμμή αφετηρίας διεκδικώντας άλλοι τις πρώτες θέσεις και άλλοι απλά την ευχαρίστηση που προσφέρει η οδήγηση στα ανανεωμένα μονοπάτια του Πηλίου!

Οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και οι πολλές ώρες σκαψίματος έχουν κάνει τη διαφορά. Τα 9 χρονομετρημένα χιλιόμετρα έχουν ροή και φάρδος που επιτρέπoυν μεγάλη και ανεμπόδιστη ταχύτητα. Περιέχουν τεράστιες ποσότητες αδρεναλίνης που ενισχύεται από πολλά μικρά άλματα που στέλνουν τους αναβάτες σε χαμηλές πτήσεις με κάθε ευκαιρία.

enduro mtb days 2019 pelion

Οι καινοτομίες του αγώνα είναι πολλές. Πέρα από τη μαζική εκκίνηση που είναι κάτι ασυνήθιστο, αξιοσημείωτο είναι ότι το Event είναι τριήμερο με την 1η μέρα να γίνονται τα δοκιμαστικά, τη 2η ο αγώνας και την 3η μια κυκλική διαδρομή μήκους 17 χλμ. χωρίς χρονομέτρηση με σκοπό οι συμμετέχοντες να δουν περισσότερα από την περιοχή και όχι μόνο τον αγώνα. Επίσης προστέθηκε μια κατηγορία που δεν την έχουμε ξανασυναντήσει, η κατηγορία Super Hero. Σε αυτή θα συμμετάσχουν οι αναβάτες 56+ ετών. Αρχείο της διαδρομής θα είναι διαθέσιμο στους αναβάτες μέσω του Anavasi mapp στο κινητό τους κατεβάζοντας την εφαρμογή και κατά τη διάρκεια των απονομών θα κληρωθούν δώρα στους συμμετέχοντες.

Ενημερωθείτε για λεπτομέρειες του event από το MBike.gr, το Downhill.gr, τη σελίδα της διοργάνωσης Enduro MTB Days , τη σελίδα του event Enduro MTB Days in Pelion - Avalanche Race και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ




enduro mtb days 2019 pelio avalanche race

enduro mtb days pelion promo01 enduro mtb days pelion promo02
 enduro mtb days pelion promo03   enduro mtb days pelion promo14
 enduro mtb days pelion promo04
 enduro mtb days pelion promo05  enduro mtb days pelion promo06
 enduro mtb days pelion promo07  enduro mtb days pelion promo08
 enduro mtb days pelion promo09  enduro mtb days pelion promo10
 enduro mtb days pelion promo11  enduro mtb days pelion promo13
  enduro mtb days pelion promo12
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy