Κυριακή 28 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 131 guests


Τοπικό πρωτάθλημα Αττικής 2010

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Προκηρύξεις Αγώνων

article_pic_grΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 6/3/1010 και Κυριακή 7/3/2010

ΠΟΛΗ: Αθήνα, Κορακοβούνι, Χολαργός/Παπάγου

ΑΓΩΝΑΣ: Διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας. DownHill, Σιρκουι και Ομαδική Σκυταλοδρομία

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΕΠΟΣΚ)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Στην περιοχή Κορακοβούνι, Χολαργός/Παπάγου. Εκκίνηση: Θέση Αγ. Ελεούσα (τέρμα ανωνύμου οδού, αριστερά από την οδό Αναστάσεως με κατεύθυνση προς έξοδο 2 Περιφερειακής Υμηττού). Δασικοί δρόμοι, μονοπάτι, μήκους 2.800μ, Αναλυτικότερα στο συνημμένο σχεδιάγραμμα της διαδρομής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
1. ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ: Αγώνας τύπου Σιρκουί διάρκειας 20 λεπτών.
2. ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ: Αγώνας τύπου Σιρκουί διάρκειας 30 λεπτών.
3. ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ– ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Αγώνας τύπου Σιρκουί διάρκειας 40 λεπτών.
4. ΠΑΙΔΕΣ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Αγώνας τύπου Σιρκουί διάρκειας 60 λεπτών.
5. ΕΦΗΒΩΝ - ΜΑΣΤΕΡΣ: Αγώνας τύπου Σιρκουί διάρκειας 90 λεπτών.
6. ΑΝΔΡΩΝ: Αγώνας τύπου Σιρκουί διάρκειας 105 λεπτών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
6/3/2010 9:00 Τεχνικό Συνέδριο DownHill
9:30 DOWNHILL – α’ κατάβαση
11:30 DOWNHILL – β’ κατάβαση
13:00 Τεχνικό Συνέδριο XC και Τeam Relay
14:00 ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ
14:30 ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ
15:10 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ– ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
16:00 ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ
17:00 Απονομές
7/3/2010 10:00 ΠΑΙΔΕΣ – ΝΕΑΝΙΔΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ
11:00 ΕΦΗΒΟΙ – ΜΑΣΤΕΡΣ
12:30 ΑΝΔΡΕΣ
14:30 Απονομές

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1ος Νικητής, Χρυσό Μετάλλιο, Δίπλωμα και Κύπελλο
2ος Νικητής, Αργυρό Μετάλλιο και Δίπλωμα
3ος Νικητής, Χάλκινο Μετάλλιο και Δίπλωμα
4ος – 6ος Νικητής Δίπλωμα

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Στον χώρο του αγώνα. Παράδοση δελτίων – παραλαβή αριθμών από τον εκπρόσωπο του σωματείου συγκεντρωτικά για όλους τους αθλητές του κατά τη διάρκεια του τεχνικού Συνεδρίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όλα τα σωματεία της ΕΠΟΣΚ έχουν δικαίωμα συμμετοχής με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι κανονισμοί της ΕΟΠ για αγώνες ΜΤΒ. Ειδικότερα για το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την παράγραφο 4.2.011 των Κανονισμών Ποδηλασίας της ΕΟΠ «Κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από έναν αθλητή της κατηγορίας Ανδρών, μία αθλήτρια της κατηγορίας Γυναικών, έναν αθλητή της κατηγορίας Εφήβων και ένα αθλητή της κατηγορίας Παίδων. Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να αντικαταστήσει 1 ή περισσότερους αθλητές/τριες εξής: - Ανδρας με Γυναίκα, Εφηβο, Παίδα ή Νεάνιδα, Κορασίδα – Εφηβος με Παίδα ή Νεάνιδα, Κορασίδα - Γυναίκα με Νεάνιδα, Κορασίδα - Παίδας από Νεάνιδα, Κορασίδα».
Δηλώσεις συμμετοχής με την χρήση της συνημμένης φόρμας μέχρι το πρωί της Τρίτης 2/3/2008 κατά προτίμηση με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή εναλλακτικά στο fax 210 6834575.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Για ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη αποφασίζεται επιτόπου από την Αγωνόδικο Επιτροπή. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων και την διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους αγωνιζόμενους σε όλα τα σημεία της διαδρομής. Οι αθλητές/τριες συμμετέχουν στους αγώνες με δικιά τους ευθύνη και ο διοργανωτής δεν έχει καμία υποχρέωση για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα ως και φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.
Υπενθυμίζεται ότι η χρήση κράνους και αριθμού αγώνων είναι υποχρεωτική και στις επίσημες προπονήσεις. Κατά τη διεξαγωγή αγωνίσματος κάποιας κατηγορίας, αθλητές των άλλων κατηγοριών δεν βρίσκονται εντός της διαδρομής με κίνδυνο αποκλεισμού από τον αγώνα της κατηγορίας τους.
Σχόλια (28)Add Comment
0
...
γραμμένο από stavros stavridis , Μάρτιος 21, 2010
file neopa den exo na po kati se ola auta pou les apantisane ola ta ipolipa pedia
kai poli kala.apla mia erotisi thelo na sou kano esi tha trexeis stin dirfi pou den xriazete deltio apo somatio?
0
...
γραμμένο από andre, Μάρτιος 19, 2010
φιλε νεοπα ολα αυτα περι ομοσπονδιων ειναι γελοιοτητες.το downhill γινεται στο βουνο και οχι σε γραφεια λαμογιων προεδρων ομοσπονδιων.τι με νοιαζει εμενα γ συλλογους δελτια διοργανωσεις και αλλα τετοια.γραμμενα τα εχω.μακαρι να ειχα μαθει γ τν αγωνα και θα πηγαινα πρωτος.αλλα τυποι σαν εσενα πηγαινουν τα αθληματα σαν τ δικο μας πισω επειδη κολλανε κ υποστηριζουν γραφειοκρατικες διαδικασιες και λαμογιες. αν ησουνα στ αιγαλεω θα καταλαβαινες τι σημαινει να κανεις κατι επειδη τ αγαπας και οχι γ την επιχορηγηση.και οσο γ τον υμηττο ασε να μιλανε καλυτερα τα παιδια που ειναι εκει καθε σαββατοκυριακο..και που αναμεσα τους υπαρχουν αληθινοι αθληταραδες.κ μαλλν για να τους αναφερεις ως παιδια του υμηττου δν πρεπει να εισαι και θαμωνας..
DimS
...
γραμμένο από DimS, Μάρτιος 19, 2010
αδερφέ όταν ποστάρεις με τίτλο για μερικούσ μερικούσ και μετά λες το όνομα μου και του σταυριδη και μετα λες τις λεξεις "κομπλεξικούς" και "ανίδεους" βγαίνει κακός συνδυασμός.Αφού ήρθε κόσμος και έφαγε άκυρο δε σας σνόμπαρε κανείς.Το τζάκι λες συγκεκριμένα έχει πολλά χρυσά....για ποιό τζάκι μιλάς?δικό σου?
Αν κάνω λάθος έστω άκου αυτό: αν δεν έχεις κάτι για τον εαυτό σου να πείς μην λές για άλλον.Το 98,42% εδώ μέσα τα έχουνε γραμμένα νομίζω σε πολύ σκιερό σημείο τα σωματεία.Και όπως πολύ καλά είπε κάποιος...Κάνε ρε και ένα open να γίνει χαμός!
και τέλος μη λές "αθλητές" τα παιδιά απο δώ γιατι θα πω α(Θ)λήτες τα παιδιά απο εκεί...
φιλιά
lemmy
...
γραμμένο από lemmy, Μάρτιος 19, 2010
νεοπας συγνώμη αλλά λές χαζομάρες. Στο ίδιο σου το κείμενο τα μπερδέυεις. Σύμφωνα με εσένα οι downhillaδες/free-ridαδες δεν ήρθανε επειδή μπουκοτάρανε τον αγώνα αλλά και επειδή δεν ήξεραν ότι θέλει δελτίο. Και τα δυο μαζί δεν γίνεται, αποφάσισε.

Πάντως όσα χρόνια και να είσαι στον χώρο, μάλλον δεν έχεις καταλάβει με τι έστί free-ride. Έχει κόσμο από το μοτοκρος και το εντούρο, έχει πρώην σκειτάδες, έχει παλιούς bmxάδες και ένα σωρό άλλους από προερχόμενους από διαφορετικους χώρους (Όπως και άτομα που προέρχονται από καθαρό ποδηλατικούς χώρους). Όλοι αυτοί σκοτίστικαν για το ποιος το διοργάνωσε, για ομοσπονδίες και σωματεία. Αν το ήξεραν από νωρίς θα έβγαζαν δελτίο, μια επικυρωμένη φωτοτυπία ταυτοτητας και 2 φωτο δεν είναι τίποτα. Εδώ μαζεύουν λεφτά όλο το χρόνο για 1 εβδομάδα για να πάνε Αυστρίες και Βορειο-Ιταλίες να κάνουν λιγο downhill της προκοπής, στα συντεχνειακά θα κόλλαγαν?


0
...
γραμμένο από The Judge is Back, Μάρτιος 19, 2010
TO thema einai oti den kanete poia podilato gia tin omorfia tou...kai koitate ta kipela kai ta xrisa. Poios pire to kainourio bike, koita afto koita to allo kai h epidiksi sinexizete. An hmaste 1000 atoma opos leei to downhill.gr eperepe se kathe lofo oxi vouno, na uparxoun atoma pou skavoun k anigoun monopatia. Oxi ante pame sta etoima kai logo anapirias to katastrefoume kiolas. An nomizete oti me teteies sizitiseis pseftotsampoukades tha dimiourgithei paidia vre eisaste vathia nixtomenoi.
As mou dwsei tin diefthinsi tou opoios thelei na tou stilo kipela, epenouns, dafnes, dinonte k metalia palio fantasmena lamogia.
Takisanandreas
...
γραμμένο από Takisanandreas, Μάρτιος 19, 2010
Το θέμα είναι απλό και λέγεται εγωϊσμός και έλλειψη επικοινωνίας. Μιλάμε για καμιά 75αριά αθλητικά σωματεία και για μόνο 250 ενεργούς αθλητές πανελλαδικά. Το downhill.gr από μόνο του έχει 1100 ενεργούς χρήστες και πάρα πολλούς μη εγγεγραμμένους επισκέπτες καθημερινά. Δύσκολο θα ήταν η ΕΠΟΣΚ ή η Ομοσπονδία να στείλει μιά ειδοποίηση εκεί που θα έβρισκε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον; Θα ήταν μετά μόνο 6 οι συμμετοχές; Και ας έβαζαν και κατηγορία open μαζί, για να προσεγγίσουν νέους αθλητές. Αυτές οι κινήσεις που έγιναν ήταν εσωστρεφείς και είχαν δυστυχώς αυτό το αποτέλεσμα (=λίγες συμμετοχές). Πόσοι από σας ξημεροβραδιάζετε στα σωματεία να διαβάζετε προκηρύξεις και πόσοι από σας έχετε κάποιον "από μέσα" να σας παίρνει τηλέφωνο μόλις μάθει κάτι καινούργιο; Μάλλον λίγοι...άρα κάποιου κόπος δυστυχώς πήγε χαμένος...
..., Χαμηλά εκτιμώμενο σχόλιο [Εμφάνιση]
DimS
...
γραμμένο από DimS, Μάρτιος 19, 2010
ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ
Αγαπητέ φίλε νέοπα σου έθιξα το τζάκι?
Πήρες χρυσό? Σε άλλους αγώνες downhill τι θέση είχες στη γενική?
Για μένα δεν αξίζει το χρυσό όποιος το πήρε γιατί έτρεχε μόνος του
και αυτό δεν είναι καθόλου ενδεικτικό της αξίας του, με πιάνς?
Γιατί δεν είπε κάποιος με αθλητικό πνεύμα : οκ ρε παιδιά δεν είναι σωστό δεν τρέχω?
αν'αυτού εγώ πιστεύω πως είπανε: τζιτζι, σίγουρο το μετάλλιο....!!!
Άμα τρέχανε έστω οι μισοί του BIKE&RUN να βλεπα τι θα έπερνε ο κάθε ένας σας απο την εξάδα που έτρεξε....
Τα παιδιά που πάνε Υμηττό δεν είναι Sam Hill, έχουνε ελληνικά ονόματα και αξίζουνε μια κούρσα λόγω του ότι προωθούνε το άθλημα στην Αττική.
Γιατί είπες πως ενημερώσατε τους συλλόγους με τα κολάν και αυτοί φταίνε που δεν το μαθε κανείς?... μην πετάς το μπαλάκι...εδώ δεν είναι πασόκ νδ, οκ?
Άμα θες να κάνεις downhill αγώνα θα απευθυνθείς σε downhillers και αν δεν μπορείς να τους βρείς δε κάνεις αγώνα, απλό?
WWW.DOWNHILL.GR ( ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ GOOGLE ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ : DOWNHILL GR)
Επίσης αφού έχεις τόσο μεγάλη γνώση στο άθλημα πες μου και τους συλλόγους downhill της Ελλάδας....
Ή μάλλον πες μου εμένα που όταν το 93 εκανα άλματα με MTB που ήτανε αυτοί οι συλλόγοι να μου βγάλουνε δελτίο?Ή μάλλον πως θα βγάλω δελτίο στα 30 μου για DH?;Όταν εδώ δεν υπάρχει σύλλογος....
Πες καλύτερα πως το κάνατε για πάρτη σας και όχι για να σας το χαλάσω εγώ ο ανίδεος και κομπλεξικός όπως λες.Εξ'αυτού και ο τίτλος :ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Έτσι χτίστε και στο downhill την παράγκα σας τώρα...
Άντε γεια σου τώρα
0
...
γραμμένο από νεοπας, Μάρτιος 18, 2010
Συμφωνω εν μερη με αυτο που λεει ο τιμος...Αλλα μηπως φταιει και απο την πλευρα του ο κοσμος του dh;Στην αθηνα ειμαστε ποσοι που κανουμε dh και ειναι τραγικο να βλεπεις μονο 6 ατομα σε εναν αγωνα.Μηπως δεν εχουμε παρει και μεις σοβαρα το αθλημα που αγαπαμε ωστε σοβαρα να μας αντιμετωπισουν και αυτοι;Το μονο σιγουρο ειναι ο,τι στηθηκε ενας αγωνας σε πολυ μικρο διαστημα σε εισαγωγικα ηταν πειραματικος και ευελπιστουμε του χρονου κατι καλυτερο...
timos
...
γραμμένο από timos, Μάρτιος 18, 2010
Δε θέλω να σχολιάσω ούτε τη διαδρομή ούτε τη διοργάνωση ούτε το ποιος έσκαψε κτλ. Το μόνο που θέλω να πω είναι σχετικά με την ενημέρωση. Διοργανώθηκε ένας αγώνας μέσα στην Αθήνα και δεν είχε συμμετοχές. Πως να έχει συμμετοχές αν απλά έχουνε ενημερωθεί μόνο τα σωματεία?? Περιμένετε από τα σωματεία να πάρουνε τηλέφωνο τους αθλητές downhill? Αφού στα πιο πολλά σωματεία μας θεωρούν χομπίστες, δεν δίνουν καμία σημασία για το αν υπάρχουμε και άλλα πολλά. Είτε είμαστε χομπίστες τελικά είτε όχι, το σίγουρο είναι πως δε πρόκειται να ενημερωθούμε από εκεί.

Αφού κάνεις τον αγώνα ρε φίλε στείλε και κανένα e-mail σε 5-6 γνωστά ποδηλατικά site να διαφημίσεις τον κόπο και το σκάψιμο που έχεις ρίξει για να ανταμειφθείς κιόλας με την παρουσία και υποστήριξή μας! Και αν έστειλες σε κάποια και στο downhill.gr δεν έστειλες, τότε ευχαριστούμε για την εκτίμησή σου.

Το θέμα είναι ότι γνώριζαν ελάχιστοι για τον αγώνα και γι' αυτό δεν είχε κόσμο. Γι' αυτό καλύτερα να μη μιλάμε για "φτύσιμο' προς την ομοσπονδία απαραίτητα, αλλά για έλλειψη ενημέρωσης πιο πολύ.
..., Χαμηλά εκτιμώμενο σχόλιο [Εμφάνιση]
DimS
...
γραμμένο από DimS, Μάρτιος 16, 2010
Καλό θα ήταν μετά το τέλος του αγώνα, οι διοργανωτές να έμπαιναν στον κόπο να μάζευαν τις κορδέλες από το βουνό και τα σκουπίδια του αγώνα. Όλα τα θετικά ενός τέτοιου αγώνα ξεφτίζουν όταν αφήνουν πίσω τους ένα σκουπιδαριό από κορδελάκια που ανεμίζουν, "σηματοδοτημένα" σημεία παρατημένα, άπειρα μπουκαλάκια νερού που βλέπαμε να πετάνε τόσο οι αγωνιζόμενοι όσο και οι φίλοι και οικογένειές τους.
Ποίος θα τα μαζέψει αυτά? 2 βδομάδες έχουν περάσει και ακόμα είναι εκεί και μας "χαιρετάνε"
Υποτίθεται πως οι ποδηλάτες και δη οι ποδηλάτες του βουνού νοιάζονται για το βουνό και την φύση. Είναι κρίμα να βλέπουμε τέτοια πράγματα.


Έχεις απόλυτο δίκιο....
στα 3-5 πηγάδια κάνω πεζοπορία εκτός απο ποδήλατο τα καλοκαίρια και πάντα παίρνω μαζί μου μια άδεια σακούλα.Άλλοτε έχει μεσα άδειες μπύρες και περιττυλίγματα απο αλλαντικά που πετάνε κατα το χειμώνα κάποιοι καλοφαγάδες κηνυγοί, άλλοτε έχει μεσα καμμια ρίγανη ή κανα τσάι.
Φέτος μετα το Bike&Run έμειναν πολλές SCOTT κορδέλες να ανεμίζουνε στα μονοπάτια καθώς και πασαλάκια.Υπενθυμίζω πως είναι χιονοδρομικό και πως ο κίνδυνος να καρφωθεί στα τυφλά κάποιος χιονοδρόμος είναι μεγάλος.
Ας κάνουμε όλοι το δικό μας μερίδιο καθαριότητας για καλό όλων μας.
0
...
γραμμένο από Eleni-Danai Mavraki, Μάρτιος 16, 2010
Καλό θα ήταν μετά το τέλος του αγώνα, οι διοργανωτές να έμπαιναν στον κόπο να μάζευαν τις κορδέλες από το βουνό και τα σκουπίδια του αγώνα. Όλα τα θετικά ενός τέτοιου αγώνα ξεφτίζουν όταν αφήνουν πίσω τους ένα σκουπιδαριό από κορδελάκια που ανεμίζουν, "σηματοδοτημένα" σημεία παρατημένα, άπειρα μπουκαλάκια νερού που βλέπαμε να πετάνε τόσο οι αγωνιζόμενοι όσο και οι φίλοι και οικογένειές τους.
Ποίος θα τα μαζέψει αυτά? 2 βδομάδες έχουν περάσει και ακόμα είναι εκεί και μας "χαιρετάνε" smilies/angry.gif
Υποτίθεται πως οι ποδηλάτες και δη οι ποδηλάτες του βουνού νοιάζονται για το βουνό και την φύση. Είναι κρίμα να βλέπουμε τέτοια πράγματα.
DimS
...
γραμμένο από DimS, Μάρτιος 09, 2010
ne den pigene gia to downhill.gr to sxolio ala gia tous organotes tou agona pou pigame me dio filous proi proi kai mas ipan oti den exoume deltio kai den mporoume na trexoume ston "agona downhill" 400 metra eleos epidi den exoume deltio.ntropi kai trexan ola ki ola 6 atoma ntropi tous

Δηλαδή είχε αθλητές συλλόγων με δελτίο?
Ποιοι είναι οι σύλλογοι που τρέξανε?
Να πούμε κανα όνομα?
Και πάλι θα το πω: κάποιος ήθελε να στολίσει το τζάκι του με μετάλλια...
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ!!!!
χαχαχαχαχαχαχχαχsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gif
beri7
...
γραμμένο από beri7, Μάρτιος 09, 2010
καλα ρε παιδια υπαρχει ΕΟΠ γειτονιας που κανονιζει αγωνες παρεας και μηραζει χρυσα μεταλεια αν ειναι να κανωνησουμε κατι για ΛΙΒΑΔΕΙΑ μηπως και παρω κι εγω κανεναααααα!!!!!καλα ε πολυ γελιο εχει η φαση!!!!!Η ΟΜΟΣΠΩΝΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ !!!!!!
beri7
...
γραμμένο από beri7, Μάρτιος 09, 2010
τι κανεται παιδια ολλα καλα?εχουμε αρηθμο αναβατων ποιος βγηκε πρωτος πως τσουλησε το θεμα?
0
...
γραμμένο από stavros stavridis, Μάρτιος 09, 2010
ne den pigene gia to downhill.gr to sxolio ala gia tous organotes tou agona pou pigame me dio filous proi proi kai mas ipan oti den exoume deltio kai den mporoume na trexoume ston "agona downhill" 400 metra eleos epidi den exoume deltio.ntropi kai trexan ola ki ola 6 atoma ntropi tous
lemmy
...
γραμμένο από lemmy, Μάρτιος 08, 2010
Τiποτα, ,μηδέν, οι οργανωτές είναι αδικαιολόγητοι.
Ακομα και τοπικού χαρακτήρα να είναι οι αγώνες, βρισκόμαστε στην Ελλάδα, και όχι στην Αγγλια όπου το κάθε χωριό έχει τις πίστες του και το τοπικό πρωτάθλημα. Ο αγώνας θα έπρεπε να είχε ανακοινωθεί εβδομάδες πιο νωρίς έτσι ώστε να μπορέσουν οι αγωνιζόμενοι από επαρχία να προγραμματίσουν και να έρθουν. Στο Αιγάλεω είχε 100 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα...
DimS
...
γραμμένο από DimS, Μάρτιος 08, 2010
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝΕ!!! Έλα ρε κάποιος αγόρασε στο γιόκα του ΚΟΝΑ stinky και θέλει να του χαρίσει το 1ο του χρυσό μετάλλιο...
Τα χουμε ξαναδεί και παλιότερα αυτά...
Και οι αγώνες της Νάουσας με τηλεφωνική συννενόηση γίνονταν παλιά...
0
...
γραμμένο από TruLocal, Μάρτιος 07, 2010
Συμφωνω με τον Takisanandreas. Ετσι ηταν μια ζωη. Αγωνες φαντασματα που ανακοινωνονται την τελευταια στιγμη η και καθολου. Για αυτο το λογο το downhill δεν περπατησε στην Ελλαδα. Απο το 92-93 που γιναν καποιοι αγωνες, τα λαμογια δεν μπορεσαν να τσεπωσουν τα λεφτα που θελαν. Επισης χρειαζοταν και δελτιο και για αυτο εκτος απο μερικους ιδιωτεσ που καναν μονο downhill και mtb οι υπολοιποι ηταν κουρσαδες!!! Γι αυτο και στους αγωνες ειχε και ανηφορικα κομματια!!! Δεν νομιζω να ειναι σοβαρος ο αγωνας και η οργανωση. Που ακουστηκε 400 μετρα διαδρομη downhill. Οσο τεχνικη και οσο θεαματικη να ειναι, δεν μπορει να χαρακτηριστει ετσι. Αν μου λεγανε slopstyle κατι θα γινοταν αλλα με τι γνωσεις και εμπειρια να στησουν αγωνα slopestyle??? Νομιζω οτι πρεπει η κοινωτητα των πραγματικων downhill/freeride ατομων να απεχουμε απο τετοιου ειδουσ διοργανωσεις που στελνουν το αθλημα μας πισω στον μεσαιωνα. Γιατοι οι οργανωτεσ δεν παραδειγματιστικαν απο τον αγωνα dh στι Αιγαλεο? Ηρθαν καμια μερα στον Υμητο στα 2 πλεον δημοφιλη μονοπατια που κανουμε να μας συμβουλευτουν και να μας ζητησουν να τους βοηθησουμε? Το ξερω οτι καποιοι θα διαφωνισουν και θα θιχτουν αλλα ειναι ξεφτιλα να συμβαινει ακριβως το ιδιο 2 δεκαετιες απο τοτε που ξεκινησε αγωνιστικα το downhill στην Ελλαδα.
Takisanandreas
...
γραμμένο από Takisanandreas, Μάρτιος 07, 2010
Αυτοί οι αγώνες είναι αγώνες-φαντάσματα για να μαζεύουν πόντους και χρήματα κάποια σωματεία. Μην περιμένετε σοβαρή δουλειά να έχει γίνει...
Tomas
...
γραμμένο από tomasz, Μάρτιος 06, 2010
egw pou prolabeno den tha paw, ekana podilato simera tha kanw kai aurio ale den tha paw eki, as sobarepsoun prota meriki!!!
lemmy
...
γραμμένο από lemmy, Μάρτιος 06, 2010
Το προηγούμενο ήταν για τους οργανωτές του αγώνα , όχι το downhill.gr
lemmy
...
γραμμένο από lemmy, Μάρτιος 06, 2010
Την επόμενη φορά θα κάνουμε εμείς αγώνα αλλά δεν θα σας το πούμε, θα δείξουμε τις φωτογραφιες μετά και τα βίντεο για να ζηλέψετε. smilies/grin.gif

Κρίμα πάντως...
0
...
γραμμένο από œÀ¬¼À·Â, Μάρτιος 06, 2010
Γιατί το μαρτυρήσατε?
smilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gifsmilies/cheesy.gif
gianniscorfu
...
γραμμένο από gianniscorfu, Μάρτιος 06, 2010
Στάυρο πιστεύω πως δεν πρέπει να κατακρίνουμε το downhill.gr.Για το συγκεκριμένο αγώνα δεν είχε διαβάσει κανείς τίποτα ούτε σε forum ούτε σε περιοδικά(αν κάνω λαθος διορθώστε με).Χωρίς να ξέρω τους υπεύθυνους του site πιστεύω πως αν γνωρίζανε κάτι σίγουρα θα το προβάλανε από τους πρώτους.Ίσως οι διοργανωτές δεν κάνανε και πολύ καλή δουλειά ως πρως την προκύρηξη του αγώνα.(αν κάνω λάθος πάλι ζητάω συγνώμη).
timos
...
γραμμένο από timos, Μάρτιος 06, 2010
kala oti na ne anakinonete agona teleutea stigmi


Βασικά σε ποιον αναφέρεσαι?? Γιατί όλοι τώρα το ανακοινώσανε... αμα δε το ανακοινώναμε θα λέγατε γιατί. Μόλις το μάθαμε πάντως ήταν "πάνω"... ούτε εμείς προλαβαίνουμε να πάμε.
0
...
γραμμένο από stavros stavridis, Μάρτιος 06, 2010
kala oti na ne anakinonete agona teleutea stigmi

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy