Σάββατο 27 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 65 guests


Meleses Down Fortress - Τελικός κυπέλλου 2013

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Προκηρύξεις Αγώνων

melesses downhill 2013 smallΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ DOWNHILL 2013
Στις 9-10 Νοεμβρίου 2013, ο αθλητικός όμιλος ΜΙΝΟΑΝ ΚΑΜΠ ΑΟ σε συνεργασία με το αθλητικό κέντρο MINOAN ATHLETIC CAMP AE , φιλοξενεί τον τελικό γύρο του πανελλήνιου κυπέλλου κατάβασης στην πίστα που βρίσκεται στην περιοχή των Μελεσσών με συνολικό μήκος 2,8 χλμ.
Οι εργασίες που έγιναν για τη διαπλάτυνση και διαμόρφωση της πίστας, προκαλούν τους αναβάτες για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
09.00-18.00 :Ελεύθερες προπονήσεις
17.00-21.00 :Δηλώσεις συμμετοχής, παραλαβή αριθμών

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
09.00-10.00 :Δηλώσεις συμμετοχής, παραλαβή αριθμών
09.00-11.00 :Επίσημες προπονήσεις
11.30-14.30 :Προκριματικός γύρος
15.00-17.00:Τελικός αγώνας
18.00 :Απονομές .ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΚΥΠΕΛΟΥ
*οι ώρες και οι χρόνοι ενδέχεται να μεταβληθούν, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετέχοντων

Ο αγώνας έχει τις εξης κατηγορίες:
1) Downhill Παίδων Juniors, 14 έως 18 ετών
2) Downhill Ανδρών Elite, 19-29 ετών
3) Downhill Ανδρών Masters, 30-39 ετών
4) Downhill Veterans, 40 ετών και άνω
5) Downhill Γυναικών, ανεξαρτήτου ηλικίας
6) Downhill hardtail, ηλικίας 18 +

Στη κατηγορία παίδων, οι αγωνιζόμενοι πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους η με την απαραίτητη δήλωση Ν. 105 για την συμμετοχή τους.
Οι κατηγορίες Veteran και Hardtail θα πραγματοποιηθούνν εφόσον οι συμμετέχοντες καλύπτουν τον αριθμό των 6 ειδάλλως θα απορροφηθούν στις υπόλοιπες κατηγορίες βάσει της ηλικίας τους.
Οι 80 ταχύτεροι χρόνοι θα προκριθούν στον τελικό

Όλοι οι αθλητές πρέπει να φορούν, προστατευτικά με προδιαγραφές Downhill, τον αριθμό συμμετοχής που θα δοθεί από τη γραμματεία και να ενημερώσουν τη γραμματεία σε περίπτωση που δεν θα πάρουν εκκίνηση.
Οι κανονισμοί ορίζουν, δύο χρονομετρημένες προσπάθειες για κάθε αθλητή (μια προκριματική και μια στον τελικό αγώνα), συνολικά δύο προπονητικές καταβάσεις και μια προκριματική που όσοι δεν τερματίσουν δεν θα πάρουν εκκίνηση στον τελικό αγώνα.

Στη κατηγορία hardtail downhill, το ποδήλατο θα πρέπει να τηρεί τις προδιαγραφές Downhill και με μπροστινή ανάρτηση διαδρομής 15 εκατοστών και άνω.

Θα υπάρχει στο χώρο ιατρικό προσωπικό και εθελοντές Σαμαρίτες . Όλα τα επικίνδυνα σημεία θα είναι προστατευμένα με ειδικά στρώματα. Καθ' όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν κριτές, εξοπλισμένοι με σφυρίχτρες οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διέλευση των αναβατών και την τήρηση της προσημασμένης διαδρομής και την ενημέρωση σε περίπτωση ατυχήματος.

Συμμετοχές:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία, φυσική κατάσταση και τεχνική κατάρτιση για το άθλημα του Downhill.

Το κόστος συμμετοχής
ανέρχεται στα 25€ και στην τιμή συμπεριλαμβανονται :
-Φ. Π. Α. 23%
-ανάβαση προπόνησης Σαββάτου και ανάβαση αγώνα Κυριακής
-παροχή εμφιαλωμένου νερού
-ηλεκτρονική χρονομέτρηση
-φωτογράφιση από επαγγελματία φωτογράφο του χώρου

Δηλώσεις συμμετοχής
Αυστηρά έως την Παρασκευή 1/11/2013 ώρα 14.00 με κατάθεση του ποσού συμμετοχής στον λογαριασμό της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 664002002011882 .Σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθούν 40 συμμετοχές ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν στους αθλητές άμεσα. Επίσης οι συμμετοχές θα πρέπει να σταλούν στο ίδιο χρονικό διάστημα στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. αναφέροντας απλά ονοματεπώνυμο-κατηγορία και τηλέφωνο επικοινωνίας

Έπαθλα και δώρα
-Κύπελλα στους πρώτους κάθε κατηγορίας
-Μετάλλια στους αθλητές βάθρου

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ:
Για ότι δεν προβλέπεται από την παρούσα Προκήρυξη, αρμόδια είναι η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία αποφασίζει επί τόπου και τελεσίδικα για οτιδήποτε κληθεί.

Διαμονή:
Δωρεάν με σκηνή στον χώρο της πίστας τηλ 2810310098-6973699943 ή σε δωμάτια που έχει εξασφαλίσει ο διοργανωτής στις Αρχανες με τιμή 15 ευρώ το άτομο.
Γενικές Πληροφορίες Μαρία 6973699943

Μετακίνηση
Έχει εξασφαλισθεί έκπτωση 50% με τις Μινωικές γραμμές για εισιτήριο με κρεβάτι η εναλλακτικά 30% για εισιτήριο στην θέση κατάστρωμα.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

melesses downhill 2013 poster
Σχόλια (14)Add Comment
priskos constantinos
...
γραμμένο από priskos constantinos, Οκτώβριος 30, 2013
timos
...
γραμμένο από timos, Οκτώβριος 29, 2013
Θα ανέβει απόψε!
MegaRider
...
γραμμένο από SuperEnduro, Οκτώβριος 29, 2013
Teaser θα ανέβει τελικά ή είναι έκπληξη η πιστα;
grshindig
...
γραμμένο από grshindig, Οκτώβριος 24, 2013
To teaser tis diadromis tha einai online apo Deftera!!!
MegaRider
...
γραμμένο από SuperEnduro, Οκτώβριος 24, 2013
http://youtu.be/1NqRXCdIPuY οτι πιο κοντινό υπάρχει για την διαδρομή! Απο λίγο ψάξιμο στο youtube!
0
...
γραμμένο από mitsaras, Οκτώβριος 24, 2013
Ίσως αν βάλετε υλικό από τη διαδρομή να αυξηθούν οι συμμετοχές. Φαντάζομαι για πολλούς είναι δύσκολο να ταξιδέψουν ως την Κρήτη στα τυφλά.
grshindig
...
γραμμένο από grshindig, Οκτώβριος 15, 2013
@ Dhmhtrhs4link Φωτογραφίες δεν νομίζω να έχεις παράπονο διότι από κάθε αγώνα έχει μπόλικες και με όλους τους αναβάτες να βάλεις προφίλ, να δώσεις στους γονείς σου ή να εκτυπώσεις και αφίσα άμα λάχει. Εκτός βέβαια άμα είσαι και τόσο άτυχος ρε παιδί μου που δεν έχεις ούτε μια!!! Όσο για το βίντεο θα το ξαναπώ και εδώ για τελευταία φορά. Όσοι πιστεύω ότι δεν προσφέρουν έστω και 70% θέαμα από το αναμενόμενο δεν θα μπαίνουν στα RECAP. Επίσης έχω κάνει πολλές φορές ανοιχτό κάλεσμα σε πάρα πολλά παιδιά την ώρα των δοκιμαστικών ή σε ελεύθερο χρόνο να κάνω μερικά πλάνα έτσι πιο σκηνοθετημένα αλλά δεν είχα και πάρα πολλή ανταπόκριση, οπότε μην γκρινιάζε(τε)ις . Αλλά μάλλον ούτε αυτό το πήρες χαμπάρι. Έτσι και αλλιώς ούτε με εσένα έχω συμβόλαιο ούτε με κανέναν άλλο αθλητή. Και στην τελική στο χέρι σου είναι να γίνεις καλύτερος για να προσφέρεις ένα ολοκληρωμένα όμορφο πλάνο.
0
...
γραμμένο από MINOAN KAMP AO, Οκτώβριος 14, 2013
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ DWH ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 9-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 .ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ 30 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ .ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15/10/2013 ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ε-ΜΑΙΛ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. '> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
demo8
...
γραμμένο από demo8, Οκτώβριος 12, 2013
kati apo ti diadromi tha doume?
Dhmhtrhs4link
...
γραμμένο από Dhmhtrhs4link, Οκτώβριος 11, 2013
Αυτο με την τιμη κομπλε και τον φωτογραφο να κοπει μεχρι στιγμης δεν εχω δει καμια φωτο για καθε αναβατη αντιθετως εχω δει φωτο και βιντεο με συγκεκριμενα ατομα μονιμως και συγκεκριμενα με κολητιλικια απο γκρουπ καθε αγωνας ιδια ιατορια...
0
...
γραμμένο από MINOAN KAMP AO, Οκτώβριος 10, 2013
ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΟΡΘΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.
ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 2,8 ΧΛΜ.
ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΝΟΑΝ ΚΑΜΠ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΡΠΑ ΚΟΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΝΟΑΝ ΚΑΜΠ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.
ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ
Mironas
...
γραμμένο από dominic, Οκτώβριος 10, 2013
Βασικα και την ημερ/νια ξεχασαν να την αλλαξουν..
0
...
γραμμένο από Panosst, Οκτώβριος 09, 2013
Καλά ρε παιδιά...πόσο αρπακόλα μπορεί να είναι αυτός ο αγώνας? Ούτε καν ένα κείμενο δικό τους δεν έκατσαν να φτιάξουν, πόσο μάλλον δε θα έχει γίνει καμία εργασία στην πίστα! Πίστα 2,8km, όσο και αυτή στα Καλάβρυτα! Αφού το κείμενο είναι copy-paste από αυτό της προκήρυξης των Καλαβρύτων. Πάλι καλά που άλλαξαν τουλάχιστον τις ημερομηνίες και τους διοργανωτές! δείτε εδώ και συγκρίνετε
0
...
γραμμένο από angelo , Οκτώβριος 09, 2013
o agwnas tou gkatzioura den tha ginei?

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy