Δευτέρα 13 Μαϊ 2024

Who's Online

Now online:
  • 87 guests


Νέα Νέα!! - Video gallery

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

video_iconΚάτι καινούριο τρέχει στη σελίδα του downhill.gr!!!!

T

ο concept έχει ως εξής:  ένας κατάλογος με όλα τα βίντεο που έχουν σαν κύριο θέμα τους το ποδήλατο.... ε όχι απλά το ποδήλατο, γενικά την λίγο πιο extreme πλευρά του!

Σ

κεφτήκαμε πως όλοι μας γουστάρουμε να παρακολουθούμε βίντεο και σοβαρές παραγωγές από όλο το κόσμο, θέλουμε να μαθαίνουμε τι γίνεται σε κάθε μέρος, πίστα, event κτλ κτλ και θέλουμε να δούμε πως ακριβώς κατάφερε να νικήσει ο Steve Peat στο παγκόσμιο μαζί με τη θεαματική τούμπα του άλλου που πήγαινε δίχως άυριο! Το θέμα είναι πως άλλα βίντεο βρίσκονται "εδώ", αλλά είναι "εκεί" και άλλα είναι παραπέρα. Τώρα πλέον μέσα από το downhill.gr και το νέο του μενού "VIDEOS" όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν και να βαθμολογούν συγκεντρωμένα βίντεο από κάθε κατηγορία, χώρα, μέρος, αναβάτη, εταιρία κ.α. 
Το κυριότερο μέρος στο όλο παιχνίδι είναι πως όλα τα μέλη της σελίδας έχουν το δικαίωμα να ανεβάσουν τις δικές τους επιλογές, τα δικά τους αγαπημένα βίντεο συν αρκετές άλλες λειτουργίες (rate, comment, edit etc.)

Π

ηγαίνοντας στη σελίδα του Video Gallery βλέπετε τα βίντεο που παρακολουθούνται αυτή τη στιγμή, τα πιο πρόσφατα ανεβασμένα, αυτά που έχουν τις περισσότερες προβολές τον τελευταίο μήνα και τα γενικώς πιο δημοφιλή. Ενώ, από το μενού πάνω αριστερά μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες κατηγορίες και αν έχετε κάνει LOGIN στο dh.gr μπορείτε να πατήσετε και το κουμπί UPLOAD για να καταχωρήσετε το δικό σας βίντεο. Στη κετρνική σελίδα και στη δεξιά στήλη, εκεί που πρώτα έπαιζε ένα τυχαίο ή επίκαιρο βίντεο, τώρα θα βλέπετε την πιο τελευταία προσθήκη στη γκάλερι.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όλα τα βίντεο περνάνε από τη δική μας έγκριση για γνωστούς και ευνόητους λόγους! Άρα, πρώτον μη μπαίνετε στο κόπο να ανεβάσετε το "Γκουσγκούνη και οι φίλες του", ούτε την "κόντρα με νταλίκα νο2", ούτε το καινούριο τραγούδι της Lady GoGo!! Δεύτερον, τοποθετείστε το βίντεό σας στην ανάλογη κατηγορία ή αν δε ταιριάζει απόλυτα σε καμία ή ταιριάζει σε πάνω από μία κατηγορία, βάλτε το εκεί που πιστεύετε ότι θα είναι πιο εύκολο για να κάποιον να το βρει και βάλτε και έναν σωστό τίτλο ώστε να μας απαλλάξετε από έξτρα δουλειές!

howtoadd_video

Γ

ια να ανεβάσετε ένα βίντεο αρκεί μόνο να αντιγράψετε το link που βρίσκεται πάνω στη γραμμή διευθύνσεων του browser σας και να το κάνετε επικόλληση στο πεδίο "
Video URL". Ακριβώς από κάτω επιλέγετε τη κατηγορία στην οποία θα μπει και τέλος πατάτε το κουμπάκι "Add" και αυτό ήταν, τα υπόλοιπα γίνονται από εμάς. Η δημοσίευση θα γίνεται μία ή κάποιες φορές μέσα στην ημέρα (όπως και με τις αγγελίες) και πιθανόν μέσα σε σαβ/κο να μη γίνει και καθόλου, γι' αυτό να είστε υπομονετικοί.

Τ

α site που υποστηρίζονται μέχρι στιγμής φαίνονται στη σελίδα Upload και είναι τα παρακάτω:
Google.com, Blip.tv, Break.com, Brightcove.com, Dailymotion.com, Freecaster.tv, Gametrailers.com, Jumpcut.com, Megavideo.com, Myspace.com, Revver.com, Screencast.com, Schooltube.com, uStream.tv, Veoh.com, Viddler.com, Vimeo.com, WeGame.com, Yahoo.com, zShare.net, Youtube.com
Σύντομα θα έχουμε και υποστήριξη για pinkbike.com, mpora.com και vitalmtb.com.

Α

ν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή θέλετε να προτείνετε κάποιες λειτουργίες ή κάποια επιπλέον υποστηριζόμενα sites, αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό το άρθρο ή στείλτε μας ένα e-mail ή γράψτε το στο φόρουμ του dh.gr.

Ε

υχόμαστε σύντομα να έχουμε την πιο πλήρη ποδηλατοβιντεοθήκη σε όλο το διαδίκτυο και αυτό βέβαια για να γίνει θα χρειαστεί και η δική σας σωστή συμβολή!

Cheers

Τώρα που το διάβασες όλο το άρθρο, άντε ξεκίνα και ανέβασε κανένα βίντεο... ένα βίντεο την ημέρα το γιατρό...

Μη ξεχνάτεγια κάθε βίντεο που βλέπετε να αφήνετε τη βαθμολογία σας (Rating) και αν θέλετε να αφήσετε και ένα σχόλιο από κάτω!


Σχόλια (13)Add Comment
zaira
...
γραμμένο από zaira, Φεβρουάριος 23, 2010
ok σωστος τιμο
timos
...
γραμμένο από timos, Φεβρουάριος 22, 2010
Zaira: ωραία τα βίντεο που ανέβασες και thanx για τη συμμετοχή σου. Μόνο λίγο με τους τίτλους έχε το νου να τους διορθώνεις αφού ανεβάσεις το κάθε βίντεο. Το freecaster π.χ. βάζει αυτόματα το "extreme.com freecaster.tv MTB" μπροστά από κάθε τίτλο. Αυτό είναι περιτό και στην ουσία κρύβει τον πραγματικό τίτλο του βίντεο. Άρα το σβήνουμε.
Και γενικά να προσέχουμε λίγο σε ποια κατηγορία βάζουμε ένα βίντεο, ώστε να υπάρχει καλη ταξινόμηση. thanx
zaira
...
γραμμένο από zaira, Φεβρουάριος 22, 2010
πως τα βλεπετε τα video που ανεβασα
timos
...
γραμμένο από timos, Φεβρουάριος 20, 2010
έλα να παίρνει φωτιά η συλλογή...
timos
...
γραμμένο από timos, Φεβρουάριος 18, 2010
done... hot boy
touba man
...
γραμμένο από touba man, Φεβρουάριος 18, 2010
ρε φιλε τιμ αν μπορεις μετακινησε αυτο το vid

http://downhill.gr/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=74&video_id=34

kai auto

http://downhill.gr/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=74&video_id=35

stin πιο hot κατηγορια γιατι εκει τεριαζουν καλυτερα smilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gifsmilies/wink.gif
timos
...
γραμμένο από timos, Φεβρουάριος 17, 2010
Από δω και μπρος η δημοσίευση των βίντεο γίνεται αυτόματα. Αν όλα είναι φυσιολογικά θα παραμείνει έτσι... it's up to you.
timos
...
γραμμένο από timos, Φεβρουάριος 17, 2010
Έχεις απόλυτο δίκιο man, μη σου πω να τη βάλουμε και πρώτη πρώτη!
touba man
...
γραμμένο από touba man, Φεβρουάριος 17, 2010
τιμο ελεος ρε ξεχνας την πιο hot κατηγορια ?smilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gif
timos
...
γραμμένο από timos, Φεβρουάριος 17, 2010
Σωστός Τζον, το είχα ξεχάσει.
touba man
...
γραμμένο από touba man, Φεβρουάριος 17, 2010
τιμο καλο θα ηταν πιστυω να εμπαινε κ μια ακομα κατηγορια crashes η accidens
timos
...
γραμμένο από timos, Φεβρουάριος 17, 2010
youtube παίζει κανονικά touba man! Υποστηρίζονται όλα σχεδόν τα γνωστά video websites. Αυτό που μένει είναι μερικά πιο εξειδικευμένα extreme sports websites.
touba man
...
γραμμένο από touba man, Φεβρουάριος 16, 2010
πολυ καλη ιδεα παιδες ... απο youtube ομως θα μπορομε ν ανεβασουμε ? γιατι και εκει πεζει πολυ υλικο κ ωραιο αν ψαχτουμε

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy