Δευτέρα 13 Μαϊ 2024

Who's Online

Now online:
  • 42 guests


Δωρεάν φωτογράφιση Downhill!!!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

001_simosdh100529Ο τυχερός που κέρδισε μία δωρεάν φωτογράφιση κατάβασης (downhill) από Panteliz Photography (Arteliz.eu) στην κλήρωση που έγινε στο περίπτερο του Downhill.gr στην έκθεση Bike & Run που πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Δεκεμβρίου 2009 στο Metropolitan Expo Athens είναι ο Σίμος. Η φωτογράφιση έγινε σε μονοπάτια - διαδρομές κατάβασης στον Υμμηττό στην Αθήνα. Μερικές φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Στον αγώνα Dirfis Mega Downhill που πραγματοποιήθηκε από το Downhill.gr όσοι αναβάτες αγόρασαν τυπωμένες φωτογραφίες από το περίπτερο του Arteliz.eu λάβανε επίσης δωρεάν λαχνό για δεύτερη δωρεάν προσωπική φωτογράφιση downhill, αξίας 120€. Οι λαχνοί θα συνεχιστεί να δίνονται και στον αγώνα κατάβασης που θα γίνει και στο όρος Αιγάλεω στις 5-6 Ιουνίου 2010 σε όποιον αναβάτη αγοράσει επιτόπου φωτογραφίες. Έπειτα από τον αγώνα θα γίνει πάλι κλήρωση για τον μοναδικό τυχερό που θα κερδίσει την προσωπική φωτογράφιση downhill αξίας 120€ από Panteliz Photography.

Όποιος αναβάτης δεν έχει τον λαχνό που θα κληρωθεί τότε αυτομάτως το δώρο μεταφέρεται στον αμέσως επόμενο τυχερό. Η ημερομηνία κλήρωσης θα δημοσιευτεί στο Downhill.gr αρκετό χρόνο πριν ώστε όλοι οι δικαιούχοι να είναι ενήμεροι.

007_simosdh100529 008_simosdh100529


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε εδώ!
Σχόλια (1)Add Comment
alessio
...
γραμμένο από alessio, Ιούνιος 03, 2010
very nice ! bravo Penteliz! and nice new gears for Simos smilies/grin.gif suppestyle!

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy