Δευτέρα 13 Μαϊ 2024

Now online:
  • 32 guests

Δελτίο τύπου Π.Γ.Σ. Λάρισας από το Sopot της Βουλγαρίας

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

orthopetalia_sopot01Επέστρεψαν από το Σοποτ της Βουλγαρίας οι αθλητές του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας όπου συμμετείχαν σε Διεθνή αγώνα Class 2 ορεινής κατάβασης Downhill. Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν υψηλού επιπέδου αθλητές που βρίσκονται στους 50 πρώτους της γενικής κατάταξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αγωνίσματος Downhill.

Οι αθλητές του Ποδηλατικού Γυμναστικού συλλόγου Λάρισας που βρέθηκαν για τρεις μέρες στο Σοποτ, προσπάθησαν για το καλύτερο και απέκτησαν αγωνιστικές εμπειρίες ώστε να φανούν χρήσιμες για το άμεσο μέλλον.
Στον Αγώνα συμμετείχαν 5 αθλητές, οι Οικονόμου Δημήτριος ο οποίος πήρε την 33η θεση, ο Γκαλιούρης Δημήτριος την 45η, ο Αθανασούλας Κων/νος 50η, ο Μακαντάσης Δημήτριος 51η και ο Δημητρίου Γεώργιος την 56η θέση.

Την Ομάδα συνόδευε στην Βουλγαρία το μέλος και χορηγός του Συλλόγου, ο Ιδιοκτήτης του καταστήματος ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ, κύριος Γώγος Πέτρος.

Οι επόμενοι αγώνες των αθλητών Downhill του Συλλόγου είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και οι Διεθνείς αγώνες Class 2 24 Ιουνίου στην Βουλγαρία και 30 Ιουλίου Class 3 στη Ρουμανία.

orthopetalia_sopot02

orthopetalia_sopot03

orthopetalia_sopot04

orthopetalia_sopot05
Σχόλια (2)Add Comment
pig_destroyer
...
γραμμένο από pig_destroyer, Μάιος 09, 2011
Μονο ετσι θα παει μπροστα το downhill στην ελλαδα..μπραβο στην προσπαθεια που κανετε.καλη συνεχεια.
...
γραμμένο από theo, Μάιος 09, 2011
bravo sta paidia! tin epomenh fora kalhtera!

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο