Κυριακή 28 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 45 guests


2o Athens Bike Festival

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

athens_bike_festival_2011_logoΑπό τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2011, στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων φιλοξενείται φέτος το 2ο Athens Bike Festival. Μια γιορτή του ποδηλάτου στο κέντρο της Αθήνας που έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία στους φίλους του ποδηλάτου αλλά και στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο και να έρθουν σε στενότερη επαφή με την ποδηλατική κοινότητα που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς στην πόλη μας.

Το Bike Festival οργανώνεται κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (European Mobility Week - 16-22 Σεπτεμβρίου) που φέτος έχει θέμα την εναλλακτική κινητικότητα. Πρόκειται για την πανευρωπαϊκή εκστρατεία που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες ως προς τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, του ποδήλατου και του περπατήματος για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη.

Το Bike Festival αποτελεί το σημείο αναφοράς για οτιδήποτε έχει να κάνει με το ποδήλατο και την αστική μετακίνηση στην Ελλάδα. Δύο είναι οι βασικοί άξονες του φεστιβάλ:

  • Ποδήλατα: Οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν τις εναλλακτικές που έχει να τους προσφέρει η αγορά σε όλες τς κατηγορίες ποδηλάτων - συμβατικά, αναδιπλούμενα, ηλεκτρικά αλλά και αξεσουάρ και υπηρεσιών. Όλες οι μεγάλες ποδηλατικές εταιρίες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή με στόχο να παρουσιάσουν τα τελευταία μοντέλα τους. Οι ειδικοί τους θα είναι εκεί για να συναντήσουν τους επισκέπτες και να λύσουν όλες τις απορίες τους.
  • Εκδηλώσεις: Διαδραστικές ή μη, οι εκδηλώσεις σκοπό έχουν να δημιουργήσουν την αίσθηση της γιορτής, να δώσουν την ευκαιρία της συμμετοχής, να εκπαιδεύσουν, να εμπνεύσουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και κίνησης μέσα στην πόλη.

 

athens_bike_festival_2010_1

Bike Festival: Powered by COSMOTE
Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε σε πραγματικές συνθήκες το επόμενο ποδήλατο σας, να θαυμάσετε τα απίστευτα κόλπα της μοναδικής ομάδας των γερμανών adiridas, να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια να δείτε το ποδήλατο να γίνεται τέχνη στην έκθεση Bike Art Exhibition, να παρακολουθήσετε μία μοναδική συναυλία το βράδυ του Σαββάτου και πολλά ακόμη!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.bikefestival.gr

athens_bike_festival_2010_3

Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy