Κυριακή 28 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 109 guests


Προσφορά από το ξενοδοχείο Naousa Natura στα 3-5 Πηγάδια

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

naousa_natura_logoΤο ξενοδοχείο Naousa Natura κάνει την τρομερή super wow προσφορά για το διήμερο του αγώνα στα 3-5 Πηγάδια και με 25 ευρώ μόνον μπορείτε να κοιμηθείτε, να φάτε, να πιείτε (νερό) και να χορέψετε! 

Διαμονή με 25€/άτομο με ημιδιατροφή (πρωινό + 1 γεύμα)
.

Τηλέφωνα κρατήσεων 6932040086, 2332044777, 2310488600.

Απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό!



Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο....
Το Naoussa Natura Mountain Sports Hotel βρίσκεται σε υψόμετρο 1260m και μόλις 2km από τη βάση του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια. Χτισμένο σε ειδυλλιακό αλπικό τοπίο, ανάμεσα στις κορυφές του Βερμίου, σε έναν χώρο προικισμένο από την φύση αποτελεί ιδανικό καταφύγιο για εξορμήσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Tο Νοέμβριο του 2009, περνώντας η επιχείρηση στα χέρια του Explosivo και του Zero Gravity, πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του διακοσμητή Γιώργου Τσιρωνά η ολοκληρωτική ανακαίνιση του lobby και του εστιατορίου ενώ τον Οκτώβριο του 2010 ξεκίνησε και η ανακαίνιση των δωματίων. Οι παραπάνω αλλαγές το καθιστούν σίγουρα την ιδανική επιλογή για τη διαμονή σας στην περιοχή του χιονοδρομικού. Τις υπόλοιπες εποχές ο χώρος του ξενοδοχείου είναι ιδανικός για προπονήσεις και προετοιμασία ποδοσφαιρικών ομάδων αφού στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, σάουνα και πισίνα. Ιδανική επιλογή και για τους λάτρεις του mountain bike, αφού το βουνό χαρακτηρίζεται από τις διαδρομές και τα μονοπάτια για ποδήλατο βουνού.

Διαθέτει 35 δωμάτια με θέα τις κατάφυτες πλαγιές του Βερμίου, εξοπλισμένα με τηλεόραση, τηλέφωνο, θέρμανση, εσωτερικό μπάνιο - WC. Στους κοινόχρηστους χώρους θα βρείτε γυμναστήριο, σάουνα, εξωτερική πισίνα το καλοκαίρι, γήπεδο ποδοσφαίρου, lobby bar με παροχή ασύρματου internet και το περίφημο εστιατόριο «Αρκούδα».

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο naoussahotel.gr ενώ μπορείτε να γίνεται και φιλαράκια στο facebook
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy