Κυριακή 28 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 110 guests


Ανακοίνωση Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

3-5_pigadia_logoΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ Χ.Κ. 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΕΝ'ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΩΝΑ 1st PIGADIA DOWNHILL FESTIVAL - NAOUSA 2011!

Προσφορά διαμονής και κάρτας αναβατήρων!

Εν όψει του 2ήμερου Φεστιβάλ DOWNHILL που περιλαμβάνει αγώνα DHI DUAL SLALOM BATTLE & DOWNHILL ENDURANCE BATTLE και που θα λάβει χώρα στο Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια» το Σ/Κ στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2011, ο εναέριος αναβατήρας θα είναι ανοικτός για τους φίλους riders και για τους φίλους του βουνού και τους θεατές του αγώνα. Το ωράριο λειτουργίας του αναβατήρα για τις ανωτέρω Κυριακές θα είναι από τις 9:00 μέχρι τις 16:00, με τιμή 12 € για ολοήμερη κάρτα και 5 € για απλή διαδρομή.


Κάνουμε γνωστό για τους απανταχού φίλους riders ότι μπορούν με τον εναέριο αναβατήρα να χαρούν και τις 3 διαδρομές downhill που υπάρχουν στο χιονοδρομικό, την Downhill Endurance (κάτω από το λιφτ του χιονοδρομικού και μέχρι την ώρα έναρξης των αγώνων), το πάνω τμήμα του Megadownhill (ως την βάση του χιονοδρομικού) και το Ε4 (δεξιά του χιονοδρομικού όπως βλέπουμε τις πίστες).

Επίσης θα λειτουργήσει το ξύλινο σαλέ στη βάση του αναβατήρα το ΣΚ με τις ίδιες ώρες λειτουργίας καθώς και το ξενοδοχείο «Πηγάδια» με ειδική προσφορά για τους λάτρεις του downhill.


- Μία διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο «Πηγάδια» (στην βάση του Χ.Κ., δίπλα από τις πίστες) και κάρτα αναβατήρα για δύο ημέρες: 45 € το άτομο.

- Μία διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο «Πηγάδια» (στην βάση του Χ.Κ., δίπλα από τις πίστες) και κάρτα αναβατήρα για μία ημέρα: 35 € το άτομο.

3-5_pigadia_logo_all

 

Σχόλια (3)Add Comment
DimS
...
γραμμένο από DimS, Σεπτέμβριος 13, 2011
Υπάρχουνε σε μορφή φωτογραφίας στο facebook στο group oikokinisi
0
...
γραμμένο από Core, Σεπτέμβριος 12, 2011
ta apotelesmata tha anevoyn poythena...?
0
...
γραμμένο από bill3, Σεπτέμβριος 09, 2011
paidia 3eroume an 8a yparxei, gia ton anavatira, kapoia ekptwsh se polyteknous?

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy