Σάββατο 27 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 70 guests


Dirfis Riding Day 23/10...powered by tsirikosbikes.gr

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

100_8201_smallΉρθε ο καιρός για άλλο ένα Dirfis Riding Day... powered by tsirikosbikes.gr!

Όπως όλα δείχνουν ο καιρός θα είναι μια χαρά, με ελαφριά συννεφιά, χωρίς βροχή όμως! Το χώμα είναι ήδη νωπό και προσφέρει το καλύτερο δυνατό κράτημα, οπότε ετοιμαστείτε για πολλά γκάζια! 

Αθήνα - Δίρφη with Downhill Madness BT
Από αυτή την Κυριακή και για όλα τα επόμενα riding days, συνεργαζόμαστε με το Downhill Madness BT και προσφέρουμε έτσι τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να έρθουν από Αθήνα, χωρίς να χρησιμοποιήσουν δικό τους όχημα, να φορτώσουν το ποδήλατό τους και τον εαυτό τους στο βανάκι, να έρθουν και να γυρίσουν με αυτό με έξτρα κόστος μόνο 15 ευρώ. Για όσους θέλουν να επιβιβαστούν σε αυτό, αρκεί να το δηλώσουν στο e-mail δήλωσης συμμετοχής που θα στείλουν. Σημείο συνάντησης είναι στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης στην Εθνική (μπροστά στην καντίνα προς την μεριά της Βαρυμπόμπης). Δήλωση σε εμάς, πληροφορίες όμως σχετικά με αυτό στο Σωτήρη στο 6945410066.

Κυριακή 23/10 λοιπόν και το 9ο Riding Day... powered by tsirikosbikes.gr έρχεται πιο δροσερό από ποτέ!!

Πληροφορίες - οδηγίες - συμμετοχή
  • Το πρόγραμμα ξεκινάει από τις 10:00 και το βανάκι ανεβοκατεβαίνει μέχρι και τις 17:00.
  • Το κόστος είναι 15 ευρώ για κάθε άτομο για όλη μέρα. Αν έχετε πρόβλημα με την τιμή, μπορείτε να αφήσετε 20!
  • Η διοργάνωση δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά τη διάρκεια των καταβάσεων. Θα βοηθήσουμε όπως μπορούμε, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του όταν καβαλάει το ποδήλατό του.
  • Τα riding dayz είναι booked, δηλαδή επιβιβάζονται στο όχημα μόνο όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή, εκτός κι υπάρχουν κενές θέσεις.
  • Δήλωση συμμετοχής γίνεται μόνο μέσω e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , και όχι τηλεφωνικώς γιατί θα χάσουμε τη μπάλα.
  • Το εκάστοτε άρθρο που ανακοινώνει το κάθε riding day θα ενημερώνεται συνεχώς και όλοι θα ξέρετε αν και πότε θα γίνει και αν υπάρχουν κενές θέσεις.
  • Όλα τα e-mail άιτησης συμμετοχής, αργά ή γρήγορα δέχονται ένα e-mail επιβεβαίωσης. Αν δε λάβετε απάντηση μέσα στη μέρα κάντε ένα τηλεφώνημα!
  • 20 άτομα είναι το όριο για κάθε riding day
  • Αν στο τέλος της μέρας υπάρχουν 10 άτομα διαθέσιμα για παραλία, πραγματοποιείται το δρομολόγιο για Αγία Ειρήνη. Κόστος 5€/άτομο

Λεπτομέρειες για όλα όσα θέλετε να ξέρετε μπορείτε να βρείτε στα προηγούμενα άρθρα στα παρακάτω λινκς:

Dirfis Riding Day 25/9...powered by tsirikosbikes.gr

dirfis_riding_dayz_art3_black_square

Dirfis Riding Day 24/7...powered by tsirikosbikes.gr

dirfis_riding_dayz_4site

Dirfis Riding Day 17/7...powered by tsirikosbikes.gr

5o_dirfis_riding_day_22_2

Dirfis Riding Day 10/7...powered by tsirikosbikes.gr

4o_dirfis_riding_day_40

Dirfis Riding Day 3/7...powered by tsirikosbikes.gr

3rd_dirfis_riding_day_03

Dirfis Riding Day 26/6...powered by tsirikosbikes.gr

2nd_dirfis_riding_day_24

Dirfis Riding Day 19/6...powered by tsirikosbikes.gr

dirfis_riding_dayz_art3_black_square

Dirfis Riding Dayz ...powered by TsirikosBikes.gr

dirfis_riding_dayz_4site


carpoolΑθήνα - Δίρφη Car Pool
Μετά από μια ιδέα που έπεσε στο forum, γίνεται μια προσπάθεια για να βοηθηθούμε όλοι, και ιδιαίτερα όσοι έρχονται από Αθήνα. Α κάποιος έχει χώρο στο αυτοκίνητό του και μπορεί να φορτώσει ακόμα 1-2 και να μοιραστούν τα έξοδα μετακίνησης μέχρι τη Δίρφη και να βγει πιο οικονομικά σε όλους, ή αν κάποιος δεν έχει τρόπο να έρθει και ψάχνεται, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο forum στο θέμα Αθήνα - Δίρφη Car Pool και να το δηλώσετε και κατόπιν να συνεννοηθείτε μεταξύ σας για το ποιος μπορεί να φορτώσει ποιον! Μία πολύ καλή ιδέα, εν μέσω κρίσης, που θα βοηθήσει πολλούς!

Σημείο συνάντησης:
Σας περιμένουμε όλους πάνω την Κυριακή, στο παλιό γήπεδο ποδοσφαίρου της Στενής, μέσα μέσα, εκεί είναι πλέον η έδρα μας.




View Larger Map

Βασικές οδηγίες για τα riding dayz γενικά:

  • To downhill.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε σωματική ή υλική ζημιά προκύψει κατά τη διάρκεια των καταβάσεων. Ευθύνη έχει να σας ανεβάσει με ασφάλεια μέχρι την αφετηρία.
  • Τα μονοπάτια φτιάχνονται με κόπο, προσπαθούμε να μη χαλάμε κατασκευές, τα burm κτλ.
  • Μερικά από τα μονοπάτια υπάρχουν από παλιά και έχουν κατασκευαστεί για ορειβάτες και περιπατητές. Ακόμα όμως και σε αυτά που είναι καινούρια και είναι καθαρά ποδηλατοκαταβατικά, υπάρχει περίπτωση να συναντήσουμε ανθρώπους πεζούς. Έχουμε πάντα το νου μας, δίνουμε προτεραιότητα στον πεζό, κόβουμε ταχύτητα και περνάμε σιγά σιγά από δίπλα του, λέμε και ένα φιλικό γεια και συνεχίζουμε την πορεία μας χωρίς να ανοίξουμε κουβέντα μαζί του σχετικά με το σε ποιον ανήκουν τα μονοπάτια και γιατί είναι μέσα στη μέση ή γιατί δεν προσέχει κτλ κτλ.... αυτά προκειμένουν να τα έχουμε με όλους καλά, να συνεχίσουν να μας σέβονται όσοι το κάνουν και να μπορούμε να κάνουμε το ποδήλατό μας εκεί πάνω χωρίς προβλήματα όπως και τώρα.
  • Δεν αφήνουμε πουθενά σκουπίδια και σεβόμαστε το βουνό και τη φύση
Ραντεβού την Κυριακή στις 10π.μ. στο παλιό γήπεδο ποδοσφαίρου Στενής! Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα!

Αποκλειστικός χορηγός των Dirfis Riding Dayz είναι το κατάστημα tsirikosbikes.gr tsirikos_logo

dirfis_riding_dayz_art3_black_final
Σχόλια (1)Add Comment
timos
...
γραμμένο από timos, Οκτώβριος 21, 2011
Υπάρχει μία ακόμα θέση...

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy