Δευτέρα 29 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 128 guests


Extreme Sports Festival - Thessaloniki

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

extreme_sports_festival_2012EXTREME SPORTS FESTIVAL

Το 1 Extreme Sports Festival θα πραγματοποιηθεί 12 και 13 Μάιου 2012 στο λιμάνι (ΟΛΘ) Αποθήκη 8 στην Θεσσαλονίκη. Επιθυμία μας είναι να καταστεί θεσμός για την πόλη μας και γενικότερα για την Β. Ελλάδα με την συμμετοχή όλων των ακραίων αθλημάτων από τους ειδικούς του χώρου.


ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Ώς χώρος διοργάνωσης του 1 Extreme Sports Festival έχει επιλεγεί η Αποθήκη 8 στο λιμάνι (ΟΛΘ) της Θεσσαλονίκης, ο όποιος εκτός των άλλων ταιριάζει στην αισθητική του όλου εγχειρήματος και έχει επιλεγεί για πρώτη φορά.

 

Λειτουργικός, άπλετος χώρος με εξωτερικό χώρο 12000 τμ και εσωτερικό 1000 τμ δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα στους επαγγελματίες να έχουν εύκολη και άμεση προσωπική επαφή με τους επισκέπτες.


ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ FESTIVAL


Το Extreme Sports Festival διοργανώνεται για πρώτη φορά και προσφέρει την δυνατότητα σε ένα ευρύ φάσμα εμπόρων και επαγγελματιών του χώρου των δυναμικών αθλημάτων να εκθέσουν όλα τα νέα προϊόντα στους επισκέπτες.

Στόχος μας είναι η έκθεση να αποτελέσει ένα πολύ ισχυρό και χρήσιμο εργαλείο προβολής των ειδών και υπηρεσιών που προσφέρονται από τους έκθετες που συμμετέχουν σε αυτήν. Ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία και το χώρο στο ευρύτερο κοινό και τους φίλους των ακραίων αθλημάτων να γνωρίσουν, να ενημερωθούν και να πάρουν μέρος σε ορισμένα από αυτά.


extreme_sports_festival_2012_flyerΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

SNOW BOARD
JET SKI
KITE BOARD
DIVING
WIND SURFING
SKATE BOARD
GRAFFITI
SKATE ROLLER
BMX
DOWNHILL
SURF
SKY DIVING
DRIFT
MOTOR CROSS
PAINT BALL
CLIMBING
SKI
RAFTING KAYAK

To Extreme Sports Festival έχει ετοιμάσει ένα σύνολο δραστηριοτήτων δίνοντας την ευκαιρία και το χώρο στο ευρύτερο κοινό και τους φίλους των ακραίων αθλημάτων να γνωρίσουν να ενημερωθούν και να πάρουν μέρος σε ορισμένα από αυτά.


ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ

Η προβολή της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί μέσω ενός μεγάλου και ολοκληρωμένου διαφημιστικού πλάνου. Η καμπάνια περιλαμβάνει τα περισσότερα ΜΜΕ ξεκινώντας με καταχωρίσεις στον ειδικό τύπο και τις εφημερίδες και συμπληρώνεται με ραδιοφωνική προβολή μεγάλης έντασης σε σταθμούς με πανελλήνια εμβέλεια, αλλά και σε σταθμούς των μεγαλυτέρων πόλεων της Β. Ελλάδος. Παράλληλα εξασφαλίζει και την συνεχή ενημέρωση με δελτία τύπου. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

extreme_sports_festival_2012_sponsors

Σχόλια (3)Add Comment
0
...
γραμμένο από alx99, Μάιος 13, 2012
TERASTEIA APOTIXEIA!!!!!
lipame akoma k ta 3€ tis xeftilas
gia gelia k gia klamata.....
tjneutral
...
γραμμένο από tjneutral, Μάιος 05, 2012
Επικοινώνησε με κάποιον από εδώ: http://www.extremesportsfestival.gr/contact/
0
...
γραμμένο από Rolandos , Μάιος 04, 2012
exo na sas kano mia protasi!!!! arxisa na asxoloume prosfata me to downhill alla asxoloume xronia me free run kai parkour ti tha legate na fero tin omada mou kai na iparxei kai ena show akrovatikon? to tilefono mou 6972585379 (rolandos)

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy