Δευτέρα 29 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 154 guests


Thessaloniki Extreme Sports Festival - Δελτίο τύπου

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

extreme_sports_festival_2012ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη Επιτυχία διεξήχθη στις 12 & 13 Μαϊου το Thessaloniki Extreme Sports Festival. Πρώτη φορά για τα Ελληνικά δεδομένα διοργανώθηκε τέτοιο Event που ένωσε όλους όσους ασχολούνται με τα Extreme Sports. Freestyle Motocross, Downhill, BMX, Skateboard, Paintball, Graffiti, Big Air Bag, Canyoning, Rock Climbing, Wind Surfing, Kite Surfing και ένα σωρό άλλα Extreme αθλήματα κυριολεκτικά έβαλαν φωτιά στις ράμπες και στις πίστες της διοργάνωσης.

extreme_sports_festival_2012_1

Ο χώρος που πραγματοποίθηκε το Festival ήταν η Αποθήκη 8 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Ο συγκεκριμένος χώρος ταίριαξε απόλυτα με όλη την αισθητική του εγχειρήματος. Λειτουργικός και άπλετος με προαύλιο χώρο 12.000 τ.μ και εκθεσιακό 1.000 τ.μ.

extreme_sports_festival_2012_2

Το Extreme Sports Festival έδωσε το έναυσμα σε πάνω από 4.500 χιλιάδες αθλητές και επισκέπτες να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους, να δουν amazing stuff από τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας και του Εξωτερικού και έτσι απόλαυσαν αυτό που όλοι εμείς ονομάζουμε Extreme Sports!

extreme_sports_festival_2012_3

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους  πίστεψαν τη πρωτοπόρo ιδέα της VAG Comment και έδωσαν πνοή σε ένα τόσο πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα event. Αθλητές, που έλαβαν μέρος και παρουσίασαν τις δεξιότητές τους, Χορηγούς και τους Επαγγελματίες του χώρου. Τέλος, όλους εσάς τους φίλους των Extreme Sports που με την αγάπη σας για την Αδρεναλίνη κατακλύσατε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και έτσι το 1ο Thessaloniki Extreme Sports Festival είναι πλέον μια Ευχάριστη ανάμνηση για όλους.

extreme_sports_festival_2012_4

Στόχος μας είναι να καθιερωθεί το Extreme Sports Festival ως θεσμός για τη Χώρα μας και έτσι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση: www.extremesportsfestival.gr και στη σελίδα μας στο Facebook.

Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy