Δευτέρα 29 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 104 guests


The Bikings opening @ photos

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

thebikings_opening14Ωραία μέρα, ωραίες μουσικές, ωραίες παρουσίες, ωραίο κλίμα, ωραίο μαγαζί, όμορφος κόσμος και χαμόγελα.... τι άλλο να θελήσει κανείς για τα εγκαινία του καταστήματός του?! 

Αρκετοί γνωστοί-άγνωστοι είχαν μαζευτεί έξω από το ποδηλατικό κατάστημα των αδελφών Στέλιου-Γιώργου-Βασίλη Γαρδίκα στην Αργυρούπολη με αφορμή τα εγκαίνια φυσικά. Αρκετός κόσμος από τη downhill σκηνή του ποδηλάτου, καθώς ο Στέλιος είναι εν ενεργεία αγωνιζόμενος σε κάθε αγώνα DH στην Ελλάδα και πέρα από φίλος είναι και καλό παιδί και ξέρει καλή ισορροπία!

Στο κατάστημά τους θα βρείτε ποδήλατα των εταιριών Saracen, Morewood, Sector, Gitane, Ram, GT και άλλων γνωστών εταιριών στο χώρο, καθώς και πολλά καλούδια των εταιριών ODI, Straitline, Spank κτλ. κτλ. αφού ο κατάλογος είναι αρκετά μακρύς!

Ο George Kiko έχωνε tricks σε flat BMX, ο DJ έπαιζε μουσικές, το φαγητό και ροφήματα άφθονα, και γενικά ήταν μια από τις όμορφες βραδιές για όλους και σίγουρα για τα παιδιά που κάνουν ένα νέο ξεκίνημα σε αυτό που αγαπάνε πιο πολύ, το ποδήλατο, και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να γουστάρουνε!

Δείτε μερικές φωτό για να πάρετε μία γεύση όσοι δεν ήσασταν εκεί...


Σχόλια (2)Add Comment
0
...
γραμμένο από Aggelos IH, Ιούνιος 22, 2012
Eeee to toumpano me to dixtaki pia itan??????
THE BIKINGS
...
γραμμένο από THE BIKINGS, Ιούνιος 22, 2012
Θέλουμε και από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στηρίζοντας το ξεκίνημά μας.

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy