Πέμπτη 09 Μαϊ 2024

Who's Online

Now online:
  • 107 guests


Kos Backyard Bikepark

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

kos backyard tvΣας παρουσιάζουμε το VIDEO- Διαφήμιση για το BIKE SHOW –EVENT που διοργανώνει το K.OS BACKYARD σε συνεργασία με τους 2DKSPORTS και PIRANHA bike shop για την έκθεση ποδηλάτου BIKE SPORT + SHOW στις 29 - 31 Μαρτίου. στις εσωτερικές εγκαταστάσεις του Παλιού Ελληνικού Αεροδρομίου στην Γλυφάδα Αττικής.

Bασική επιδίωξη την προβολή των αγαπημένων μας ασχολιών -action sports, Downhill-Free ride- Bmx-Dirt σαν έναν υγιή τρόπο εκπλήρωσης αρχέγονων ανθρωπίνων αναγκών όπως, η ανάγκη για οξυγόνο, ανάγκη για εξέλιξη, ανάγκη για παρέα, ανάγκη για έκφραση. Και όχι σαν ένα περιθωριακό τρόπο εξωτερίκευσης συσσωρεμένης αδρεναλίνης και περίσσιας μαγκιάς.

Το σύντομο video – teaser μονταρίστηκε με γνώμονα τον μέγιστο τηλεοπτικό χρόνο των 30 δευτερολέπτων οπότε αναγκαστήκαμε να θυσιάσουμε αρκετές «μαγικές και action σκηνές» Αλλά υποσχόμαστε ένα 2ρο πιο δυνατό edit και action από όλους τους αναβάτες που πήραν μέρος.

Το video γυρίστηκε και μονταρίστηκε μέσα σε 1 δύσκολη εβδομάδα με κύριο χαρακτηριστικό τον απρόβλεπτο καιρό. Την προσπάθεια στήριξαν όλοι οι γνωστοί και φίλοι του BACKYARD και τους ευχαριστούμε όλους. Τα καταφέραμε λοιπόν να παρουσιάσουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Hi resolution Video - Διαφημιστικό Σπότ



Το video προβλήθηκε για πρώτη φορά στην πρώτη εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου , Αλ-Τσαντιρι Νιουζ στις 27 2013. Στις Κάμερες οι γνωστοί σε όλους Tomas Krystofic (3ridebros)  , και Νίκος Ρήγας ( Pappous) την Μουσική επιμέλεια την είχε ο Εύθυμης Ε.

Υπεύθυνος παράγωγης ο Κωνσταντίνος Πουλόπουλος (K.OS) και υπεύθυνος επικοινωνίας ο Κώστας Χωρηνός ( ALPHA TV) Επικοινωνία

Για την ακουστική επιμέλεια ευχαριστούμε τον Cenobite studios

Επειδή δίχως τα 3 κατάλληλα μέρη (ονόματα δεν λέμε για ευνόητους λόγους) video δεν μπορείς να γυρίσεις. Εικόνες είναι από συγκεκριμένες ποδηλατικές εγκαταστάσεις όπου πολλοί “ γνωστοί άγνωστοι” DIGGERS έχουν δημιουργήσει βάζοντας την ψυχή- μεράκι και χύνοντας ιδρώτα, τους ευχαριστούμε όλους.

Οι αναβάτες που εμφανίζονται στο Video (με σειρά προβολής είναι):

Κωνσταντίνος Πουλόπουλος (freeride-Dirt mountain bike)
Γιώργος Καλομενίδης( Ramp Bmx)
Σπύρος Τηνιακός( Dirt Bmx)
Άγγελος Δεμενόπουλος( Dirt Bmx)
Σχόλια (2)Add Comment
0
...
γραμμένο από Φώτης Πάνας, Μάρτιος 10, 2013
Κωνσταντίνε αν τα γράφεις αυτά ορμώμενος από αυτό: http://bit.ly/ZvQnJs μάλλον κάποιος σου μετέφερε λάθος τα πράγματα. Καμία δράση ποδηλατων δεν θα γκρέμιζε τα features, ασχέτως αν έκανε προτάσεις ώστε οι παρεμβάσεις να γίνονται σε κοινά αποδεκτό χώρο. Όπως και να το κάνουμε, σημεία εντός του αισθητικού δάσους Καισαριανής πάντα θ'αποτελούν πρόβλημα. Πάντως αν και δεν είναι δουλεία τους, μέλη της ΕΕΟΠ θα ζητήσουν εξηγήσεις από τον ΣΠΑΥΥ. Το περασμένο καλοκαίρι, πάλι κάποιοι από τον δήμο ή τον ΣΠΑΥΥ ή όλοι μαζί, είχαν βάλει φράκτες και είχαν χαλάσει τα έργα. Προφανώς το σημείο θα ήταν προβληματικό, εφόσον γίνονταν παρεμβάσεις και κάποιοι που είχαν μαζί τους την πολιτεία είχαν αντίθετη γνώμη.
K.os Poulopoulos
...
γραμμένο από K.os Poulopoulos, Μάρτιος 10, 2013
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ VIDEO ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ( ΙΜΜΙΤΟΣ- FLOW H με τον αστείο τίτλο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΑ). ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ η ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ . ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ. ΝΑ ΣΕΙΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΜΠΟΔΕΙΑ -ΑΛΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ . ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ 5-6 'ΓΝΩΣΤΩΝ- ΑΓΝΩΣΤΩΝ' ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ , ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΡΓΑΤΩΟΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΒΡΟΧΕΡΩΝ ΗΜΕΡΩΝ . ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΧΑΡΙΖΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΑΝΟΙΒΗ ΜΑΣ .ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΔΥΛΑΤΕΣ . ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙΤΛΟ ...ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΒΟΥΝΟΥ.

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy