Δευτέρα 29 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 135 guests


RAM JAM 2014

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

ramjam frontTime to Ride a Ram!

Ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις... ένα πραγματικό εργαλείο περιπέτειας! RAM JAM 2014, την Κυριακή 1 Ιουνίου, στο πάρκο Τρίτση. Οι Bikings διοργανώνουν για πρώτη χρονιά το RAM JAM στην Ελλάδα. Μουσικές, ήλιος, contest, βόλτες, test ride και το υπέρτατο δώρο, ένα ολοκαίνουργιο RAM ΗΤ.ΤWΟ.3 27.5! Tι άλλο να ζητήσει κανείς από το πρώτο RAM JAM στην Ελλάδα;

Έλα να γνωρίσεις από κοντά τα νέα μοντέλα της RAM, βρες ένα στα μέτρα σου, από την κατηγορία που σε ενδιαφέρει, δοκίμασέ το με ένα test ride και νιώσε τι σημαίνει να οδηγείς ένα... Real Adventure Machinery.

ramjamΓιατί, η RAM δεν είναι μια συνηθισμένη εταιρία, με συνηθισμένους υπαλλήλους σε ένα συνηθισμένο περιβάλλον. Είναι μια εταιρία όπου κάθε μέλος της είναι ένας παθιασμένος ποδηλάτης, ορκισμένος να φτιάξει το ποδήλατο που θα προκαλεί στον ίδιο αλλά και σε κάθε αναβάτη του, τη μεγαλύτερη πόρωση! Έτσι βγαίνουν τα RAM. Ποδήλατα υψηλής ποιότητας, απόδοσης και αξιοπιστίας, φτιαγμένα από αναβάτες για αναβάτες, που δίνουν προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, κάτω από όλες τις συνθήκες!

Kαι πρόσεξε... μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου την αστυνομική σου ταυτότητα (ή δίπλωμα οδήγησης), αφού είναι απαραίτητη για την πραγματοποίηση test ride.


Για περισσότερες πληροφορίες (όπως: τρόποι και μέσα πρόσβασης στο χώρο του event, διαθέσιμα demo bikes, contest και δώρα έκπληξη), επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook που θα ενημερώνεται τακτικά.


Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν:

α) Όλοι όσοι πραγματοποιήσουν ένα test ride κατά τη διάρκεια του RAM JAM

β) Όλοι όσοι αποστείλουν το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας τους με την υποσημείωση ''για συμμετοχή στην κλήρωση για το RAM ΗΤ.ΤWO'' στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή σε inbox στην σελίδα μας στο facebook .

#Προσοχή!#
Σε περίπτωση που ο τυχερός δεν παρευρίσκεται στον χώρο του event κατά τη διάρκεια της κλήρωσης, χάνει το δώρο και κάθε δικαίωμα διεκδίκησής του και το ποδήλατο κληρώνεται στον επόμενο επιλαχόντα.

HT-TWO27-2.3
Σχόλια (1)Add Comment
0
...
γραμμένο από Μαριος ανδρεου, Μάιος 26, 2014
για συμμετοχή στην κλήρωση για το RAM ΗΤ.ΤWO

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy