Κυριακή 28 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 130 guests


RAM JAM παρουσίαση από τους BIKINGS

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

ram jam thankyouΗ μέρα του RAM JAM είχε φτάσει! Αφού συναντηθήκαμε με το team της RAM που ήρθε στην Αθήνα για να στηρίξει στην πράξη το RAM JAM, ξεκινήσαμε για το Πάρκο Τρίτση. Το μονοπάτι που θα γίνονταν οι δοκιμές των ποδηλάτων, όπως και το σημείο του main event, ήταν ήδη σηματοδοτημένα από το προηγούμενο βράδυ, οπότε αρχίσαμε σιγά-σιγά να στήνουμε τις τέντες και τα demo bikes! Εκείνη την στιγμή κατέφτασε και το φορτηγό της Red Bull, όπως και ο Στέλιος (Rookie)με το crew του! Οι μουσικές άρχισαν, οι καφέδες έδωσαν την θέση τους στις μπύρες και τα Red Bull και ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται γύρω από τα ποδήλατα παίρνοντας θέση για τις πρώτες δοκιμαστικές βόλτες στο Πάρκο.

Παράλληλα άρχισαν οι dirt riders να ζεσταίνονται στο άλμα που είχαμε ετοιμάσει από μέρες με τον Rookie και την παρέα του, όπου θα γινόταν και το best trick contest με έπαθλο το 4130 dirt frame της RAM! Μαζί τους ζεστάθηκε και ο κόσμος που έμπαινε στην σειρά για να δοκιμάσει ένα RAM της αρεσκείας του, αλλά και για να μπει στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο της μέρας, το ολοκαίνουριο 27,5άρι της RAM, το HT.TWO.3!

Ανάμεσα σε πολλούς γνωστούς και φίλους, ήταν φυσικά τα παιδιά από την FOX, που στήριξαν το RAM JAM με την παρουσία τους, o Lonis Tattoo με την συμμορία του αλλά και τα παιδιά του MBike που έβγαζαν φωτογραφίες και μάζευαν υλικό για να παρουσιάσουν το event στο επόμενό τους τεύχος!

Ο καιρός μας έκανε την χάρη, παρά τις απειλητικές διαθέσεις των προηγούμενων ημερών και η ατμόσφαιρα πήγαινε από το καλό στο καλύτερο με την βοήθεια της μουσικής, των θεαματικών περασμάτων από το άλμα αλλά και της αναμονής για το contest και την κλήρωση.

Η ώρα για το contest είχε φτάσει, οι δοκιμές σταμάτησαν για λίγο και ο κόσμος μαζεύτηκε για να δει θεαματικά tricks από τους καλύτερους mtb και bmx dirt riders στην Ελλάδα! Νικητής του best trick contest για 26'' dirt bikes, μετά από σκληρή μάχη με τον Κωστή Καϊμακάμη και τον Φώτη Βασιλείου, αναδείχτηκε ο Άλεξ Παπαδήμας που έφυγε αγκαλιά με το έπαθλο! Respect όμως οφείλουμε και στους bmx riders που ξεσήκωσαν τον κόσμο και μας έκοψαν την ανάσα με τα tricks τους! Ανάμεσά τους ο Γιώργος Bontov Καλομενίδης, ο Γιώργος και ο Άγγελος Δεμενεόπουλος, ο Κώστας Καραμεσίνης και άλλοι..!

Στο τέλος της ημέρας, περίπου 150 άτομα είχαν κάνει test ride, ενώ ανάμεσα στους πολλούς τυχερούς που έφυγαν από το RAM JAM με ένα μικρό αναμνηστικό δώρο (μπλουζάκι, μπρελόκ, γάντια, κτλ), ξεχώρισε ο μεγάλος τυχερός, ο Νικόλας Ξένος που έφυγε με ένα τεράστιο χαμόγελο καβάλα στο HT.TWO.3!

Εμείς, παρέα με το δικό μας χαμόγελο που οφειλόταν στην επιτυχία του 1ου RAM JAM στην Ελλάδα, αφού ξεστήσαμε και φορτώσαμε με την βοήθεια παλιών και καινούριων φίλων που γνωρίσαμε, πήραμε τον δρόμο του γυρισμού, γιατί την επόμενη μέρα θέλαμε να αποχαιρετήσουμε τους φίλους μας από την Βουλγαρία με μερικές κατεβασιές στα γνώριμα μονοπάτια του Υμηττού!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε στο RAM JAM και το κάνατε αυτό που ήταν! Επίσης ευχαριστούμε τους υποστηρικτές του event, που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο! Την FOX, τον Rookie, το Red Bull, το Lonis Tattoo Studio και το Mbike!

Ραντεβού του χρόνου!

The Bikings


Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy