Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 91 guests


Katsmalosi DH Track Race 2017 - Vasilitsa Bike Park

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Προκηρύξεις Αγώνων

vasilitsa dh race 17 coverΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
3ο Open Αγώνα
Katsmalosi DH Track

Η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ.Βασιλίτσας, με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας (Π.Γ.Σ.Λ.), προκηρύσσει τον τρίτο (3ο) Open Αγώνα Ορεινής Κατάβασης(DH) στα πλαίσια του Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill 2017, και διασυλλογικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Vasilitsa Mountain Bike Park στην περιοχή του Χ/Κ Βασιλίτσας στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2017.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

Σάββατο, 2-9-2017:
10:00-20:00 Ανοιχτή Γραμματεία - Έναρξη εγγραφών.
10:00-11:30 Αναγνωριστική πεζοπορία διαδρομής Αγώνα
10:00-17:00Λειτουργία εναέριων αναβατήρων (lifts)
10:30-17:30 Ελεύθερες προπονήσεις από τους αγωνιζόμενους.
18:00Κλείσιμο διαδρομής, συντήρηση και επιθεώρηση διαδρομής.

Κυριακή, 3-9-2017:
09:00-11:00 Ανοιχτή γραμματεία- Συνέχεια εγγραφών.
09:00-18:30 Λειτουργία εναέριων αναβατήρων (lifts)
09:00-11:30 Επίσημη προπόνηση (Υποχρεωτικά 2 προσπάθειες από όλους)
11:30-14:30 Πρώτη χρονομετρημένη κατάβαση (Κατατακτήριος-Προκριματικός γύρος)
14:45-μέχρι πέρας Δεύτερη χρονομετρημένη κατάβαση (Τελικός)
20 λεπτά μετά το πέρας του τελικού Απονομή στη βάση του 3θέσιου αναβατήρα «Φίλιππος»

Σημειώνεται, ότι η Διαδρομή του Αγώνα θα είναι ανοιχτή για τους ποδηλάτες για προπονήσεις τουλάχιστον και 2 ημέρες πριν τον Αγώνα, ήτοι την Πέμπτη 31 Αυγούστου και Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017. Οι ώρες λειτουργίας του Πάρκου είναι 10:00-16:00. Σας ενημερώνουμε ότι οι καταβάσεις και οι προπονήσεις τις μέρες αυτές θα γίνονται με ιδία ευθύνη του ποδηλάτη .

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Η Γραμματεία του Αγώνα θα βρίσκεται στην περιοχή της βάσης του 3θέσιου αναβατήρα «Φίλιππος», ο οποίος βρίσκεται πλησίον στο κάτω πάρκινγκ της εισόδου του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας (Ε.Χ.Κ.Β.).

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ

Η αγωνιστική μαύρη Διαδρομή Κατάβασης (KatsmalosiDHTrack) είναι μήκους περίπου 2.200m και υψομετρικής διαφοράς 473m, η οποία ξεκινάει πλησίον της κορυφής του 2θέσιου εναέριου αναβατήρα «Μ. Αλέξανδρος» σε υψόμετρο 2.115m και καταλήγει στη βάση του 3θέσιου εναέριου αναβατήρα «Φίλιππος» σε υψόμετρο 1.642m.

Η διαδρομή είναι μέσης/υψηλής τεχνικής δυσκολίας, με μεγάλες κλίσεις, ξύλινες και χωμάτινες κατασκευές και είναι κατασκευασμένη για ποδήλατα κατάβασης Downhill με το λιγότερο 150 χιλιοστά αναρτήσεις μπρος-πίσω.


Η Διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη σε όλο το μήκος της και θα υπάρχει προειδοποιητική σήμανση σε όλα τα δύσκολα, τα επικίνδυνα και τα περίεργα σημεία της. Επίσης, όπου κριθεί απαραίτητο, θα υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές (chickenruns) στα δυσκολότερα κομμάτια της διαδρομής. Στα πολύ επικίνδυνα σημεία της θα υπάρχουν τοποθετημένα προστατευτικά στρώματα ή θα είναι προσημασμένα κατάλληλα. Κατά μήκος της Διαδρομής θα υπάρχουν κριτές και ομάδες διάσωσης.


UPLIFT
Το uplift των αθλητών πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση λειτουργίας των δύο (2) εναέριων αναβατήρων (air-lifts) του Χ/Κ.
Συγκεκριμένα, στην περιοχή τερματισμού του Αγώνα είναι η βάση του 3θέσιου εναέριου αναβατήρα «Φίλιππος» σε υψόμετρο 1.642m (μέγιστος αριθμός ποδηλατών στην 3θέσια καρέκλα αυστηρά δύο). Από το σημείο αυτό, κάνοντας χρήση το air-lift, οι αθλητές μεταφέρονται εναέρια στην κορυφή του 3θέσιου.
Στη συνέχεια, από την κορυφή του 3θέσιου, οι αθλητές καβαλώντας τα ποδήλατά τους σε μια κατηφορική διαδρομή περίπου 400m, οδηγούνται στη βάση του 2θέσιου εναέριου αναβατήρα «Μ. Αλέξανδρος», από τον οποίο, κάνοντας χρήση το air-lift, μεταφέρονται εναέρια στην κορυφή του σε υψόμετρο 2.115m. Από το σημείο αυτό, το βάθρο εκκίνησης του Αγώνα βρίσκεται σε απόσταση περίπου 250m.
Ο μέσος όρος πρόσβασης από τη βάση του 3θέσιου αναβατήρα μέχρι το βάθρο εκκίνησης είναι περίπου 35 λεπτά.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Οι διοργανωτές του Αγώνα, ήτοι το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας και ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας (Π.Γ.Σ.Λ.), μπορούν οιαδήποτε στιγμή να αλλάξουν ή να τροποποιήσουν τη διαδρομή του Αγώνα, αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρήσουν ότι υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των αγωνιζομένων.
Επίσης, μπορούν να καθυστερήσουν την έναρξη ή να αναβάλλουν τον Αγώνα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία, οι οποίες αποτρέπουν είτε τη χρήση της Διαδρομής είτε τη χρήση της λειτουργίας των εναέριων αναβατήρων.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Η χρονομέτρηση του Αγώνα θα γίνει με ατομικούς αισθητήρες που θα παραλάβουν οι συμμετέχοντες από τη Γραμματεία, εφόσον προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.
Δε θα δοθεί σε κανέναν αγωνιζόμενο αισθητήρας, αν αρχικά δεν παραδώσει στη Γραμματεία του Αγώνα αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, βάσει των οποίων θα γίνει και η ταυτοποίηση των προσωπικών στοιχείων των συμμετεχόντων.
Σημειώνεται, ότι οι αγωνιζόμενοι θα παραλάβουν από τη Γραμματεία τους αισθητήρες για την χρονομέτρηση τους την Κυριακή το πρωί, και ότι σε περίπτωση απώλειας του προσωπικού αισθητήρα, ο αγωνιζόμενος είναι υποχρεωμένος να τον αντικαταστήσει ή να καταβάλει το ποσό των 15ευρώ ως αντίτιμο του αισθητήρα.

Ο Αγώνας κατάβασης περιλαμβάνει δύο (2) χρονομετρημένες προσπάθειες:
Η πρώτη αφορά τον Κατατακτήριο-Προκριματικό γύρο, στον οποίο θα συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους. Οι αθλητές παίρνουν σειρά εκκίνησης σύμφωνα με τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους.

Οι αναβάτες, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί στο Κύπελλο του 2016 και είχαν βαθμολογηθεί στις 80 πρώτες θέσεις, θα έχουν numberplate για τον Αγώνα τη θέση κατάταξή τους στο Κύπελλο του 2016. Οι υπόλοιποι θα καταταχθούν με αντίστροφη σειρά, από τη σειρά υποβολής της Αίτησης Συμμετοχής τους στον Αγώνα.


Η σειρά εκκίνησης των αγωνιζόμενων στον Προκριματικό είναι αντιστρόφως ανάλογη από την παραπάνω περιγραφόμενη σειρά κατάταξή τους.


Η δεύτερη χρονομετρημένη προσπάθεια αφορά τον Τελικό, στον οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους.


Η σειρά εκκίνησης των αγωνιζόμενων στον Τελικό είναι αντιστρόφως ανάλογη από τον χρόνο κατάταξή τους στον Κατατακτήριο-Προκριματικό γύρο, ήτοι: Όσοι δε συμμετείχαν ή δεν τερμάτισαν στην πρώτη προσπάθεια ξεκινούν πρώτοι τον Τελικό, σύμφωνα με τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους. Ακολουθούν οι αθλητές από τον πιο αργό χρόνο του Προκριματικού προς τον πιο γρήγορο. Ο αθλητής με τον καλύτερο χρόνο στον Προκριματικό ξεκινάει τελευταίος τον Τελικό.


Οι αθλητές ξεκινούν τον Τελικό με ένα λεπτό διαφορά ο ένας από τον άλλο.

Σε περίπτωση απρόβλεπτης καθυστέρησης ή επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών, είναι στην κρίση του Αλυτάρχη να δώσει εκκίνηση ανά μισό λεπτό ή οιοδήποτε άλλου χρονικού διαστήματος, καθώς και να ξεκινήσει ο Τελικός νωρίτερα από την επίσημη ώρα έναρξης, εάν η διαδικασία των προκριματικών έχει ολοκληρωθεί και είναι όλα έτοιμα για την τελική προσπάθεια.

Σε περίπτωση σοβαρού τραυματισμού κατά τη διάρκεια των προπονήσεων ή του Αγώνα, με απόφαση της Αγωνόδικος Επιτροπής, η πίστα του Αγώνα τίθεται αυστηρά εκτός λειτουργίας, μέχρι να εγκρίνει η Επιτροπή τη χρήση λειτουργίας της.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Άνδρες, Έφηβοι, Γυναίκες (με δελτίο Ε.Ο.Π).
Open (με τις εξής υποκατηγορίες):
  • Junior 12 έως και 18 (1999 - 2005 χρονιά γέννησης)
  • Elite 19 έως και 29 (1988 - 1998 χρονιά γέννησης)
  • Master 30 έως και 39 (1978 - 1987 χρονιά γέννησης)
  • Veteran 40 και άνω (1977 χρονιά γέννησης και πίσω)
  • Women ανεξαρτήτου ηλικίας
vasilitsa dh race 17 poster


ΑΙΤΗΣΗ– ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για να συμμετέχει ένας αθλητής στον τρίτο (3ο) Open Αγώνα του Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill 2017, θα πρέπει πρώτα να πληρώσει το ποσό συμμετοχής μέσω τράπεζας, έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, και μετά να στείλει με e-mail την Αίτηση – Δήλωση Συμμετοχής του στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Την Αίτηση Συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε από το vasilitsa.com ακολουθώντας των παρακάτω σύνδεσμο :

DownHill Cup 2017 (Αίτηση Συμμετοχής) – Vasilitsa.com

Για τους αθλητές με δελτία ΕΟΠ η δήλωση συμμετοχής πλέον της ηλεκτρονικής διεύθυνσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. θα πρέπει να σταλεί και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.


Το ποσό για τη συμμετοχή ενός αθλητή στο διήμερο του Αγώνα ορίζεται στα 30 ευρώ. Το ποσό αυτό θα πρέπει να κατατεθεί στον λογαριασμό 331/480222-55 της Εθνικής Τράπεζας, με όνομα δικαιούχου Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας (ή σε μορφή IBAN: GR5601103310000033148022255), με την αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο του αθλητή.


Όσοι αθλητές εγγραφούν το Σαββατοκύριακο του Αγώνα στη Γραμματεία θα έχουν επιβάρυνση 5 ευρώ (ήτοι 35 ευρώ). Σε περίπτωση πολλαπλής κατάθεσης στην Τράπεζα, θα πρέπει στην περιγραφή της αιτιολογίας να γραφτούν όλα τα ονοματεπώνυμα των αθλητών.


Οι αθλητές θεωρείται ότι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον Αγώνα, εφόσον αρχικά έχουν πληρώσει το ποσό συμμετοχής, έχουν συμπληρώσει την Αίτηση Συμμετοχής, έχουν παραλάβει από τη Γραμματεία τον αριθμό συμμετοχής τους στον Αγώνα και τον έχουν τοποθετήσει στο τιμόνι των ποδηλάτων τους και έχουν υπογράψει τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής στον Αγώνα.


Υπογραμμίζεται, ότι όλοι οι ανήλικοι αθλητές από 12 έως και 18 ετών, θα πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα για τις απαραίτητες υπογραφές συμμετοχής τους στον Αγώνα ή να έχουν μαζί τους Υπεύθυνη Δήλωση κηδεμόνα θεωρημένη από δημόσια Αρχή (ΚΕΠ, Αστυνομικό τμήμα)


ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εφόσον οι αθλητές έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον Αγώνα, όπως περιγράφεται παραπάνω, αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα.

Στο ποσό της συμμετοχής, για το Σαββατοκύριακο του Αγώνα, συμπεριλαμβάνεται η χρήση λειτουργίας των δύο (2) εναέριων αναβατήρων (air-lifts) για τη μεταφορά στο βάθρο εκκίνησης, η χρήση λειτουργίας των ορειβατικών, ποδηλατικών μονοπατιών του VasilitsaMountainBikePark, δύο (2) χρονομετρήσεις προσπαθειών για όλους τους αγωνιζόμενους, λειτουργία του Ιατρείου του Χ/Κ με υποστήριξη Ιατρού και ασθενοφόρου κ.α.


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ– ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαθέτουν καλή υγεία και φυσική κατάσταση και μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας αγωνιστικής μαύρη Διαδρομής Κατάβασης, όπως αυτή περιγράφτηκε παραπάνω, και εφόσον έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον Αγώνα, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα ποδήλατά τους να είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον Αγώνα.


Ο απαραίτητος και κατάλληλος εξοπλισμός περιλαμβάνει κράνος κλειστού τύπου(fullface), θώρακας, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες, γάντια, μάσκα. Προαιρετική είναι η χρήση περιλαίμιου (neckbrace).


Όλοι οι αθλητές θα ελεγχθούν αν ο εξοπλισμός τους είναι πλήρης για τον συγκεκριμένο τύπο Αγώνα. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων αθλητής έχει ελλείψεις στον εξοπλισμό του με συνέπεια να μην καλύπτει τη στοιχειώδη ασφάλειά του, δε θα του επιτραπεί η συμμετοχή του στον Αγώνα, και ο διοργανωτής δεν είναι υποχρεωμένος να του επιστρέψει το αντίτιμο της συμμετοχής του.


Οι αθλητές, σε περίπτωση οικειοθελούς εγκατάλειψης για οποιονδήποτε λόγο ή τραυματισμού κατά την διάρκεια των ελεύθερων προπονήσεων, υποχρεούνται να ενημερώσουν τη Γραμματεία του Αγώνα. Το αντίτιμο συμμετοχής δεν επιστρέφεται.


Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν κριτές, εξοπλισμένοι με σφυρίχτρες και θα είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διέλευση των αναβατών, την τήρηση της προσημασμένης διαδρομής και την ενημέρωση σε περίπτωση ατυχήματος.


Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, υπάρξει αναβάτης, που λόγω ατυχήματος χρειάστηκε να σταματήσει, πρέπει να το αναφέρει στην Αγωνόδικο Επιτροπή, η οποία και με τη σύμφωνη γνώμη του κριτή που βρισκόταν κοντά στο συμβάν, θα του δώσει άδεια επανάληψης της προσπάθειάς του.


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Ο Αγώνας "Katsmalosi DH Trackrace 2017" ανήκει στη σειρά αγώνων του φετινού Πανελλήνιου ΚυπέλλουDownhill2017 και συγκεκριμένα αποτελεί τον τρίτο (3ο) Αγώνα από τους έξι (6) της σειράς του Πανελλήνιου Κυπέλλου, και επομένως ο Αγώνας διέπεται από τους κανονισμούς του Πανελλήνιου Κυπέλλου αλλά και από τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) για τους αγώνες ορεινής ποδηλασίας.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Διοργανωτής του Αγώνα διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του Αγώνα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, εφόσον η οποιαδήποτε αλλαγή δε θα αλλοιώνει το ύφος του Αγώνα.


Σημειώνεται, ότι για τη χρήση της λειτουργίας των εναέριων αναβατήρων ισχύουν οι κανόνες λειτουργίας τους κατά τη χειμερινή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου (Χ/Κ).


ΠΟΙΝΕΣ
Όλες οι παρακάτω παραβάσεις επιφέρουν την ποινή του αποκλεισμού: – Μη εμφάνιση ή αλλοίωση αριθμού συμμετοχής. – Αποδοχή εξωτερικής βοήθειας. – Χρήση μηχανοκίνητου βοηθητικού μέσου. – Ρίψη απορριμμάτων. – Παρεμπόδιση άλλου αθλητή ή αντιαθλητική συμπεριφορά. – Μη συμμόρφωση με οδηγίες κριτών.– Αγένεια, ανάρμοστη συμπεριφορά προς την οργανωτική επιτροπή, κριτές, εθελοντές κλπ.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΗΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ
Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την καλή φυσική κατάστασή τους και οφείλουν να εξεταστούν από γιατρό πριν τον Αγώνα σε περίπτωση που δεν είναι σίγουροι για την φυσική τους κατάσταση.

Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο σωματικής βλάβης ή φθοράς του εξοπλισμού τους από τη συμμετοχή τους σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας καθώς και τις συνέπειες αυτών.


Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων, οι οποίοι υποβάλλοντας την Αίτηση Συμμετοχής και την Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση σε ορεινό περιβάλλον, έχουν την ανάλογη εμπειρία και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν.


Με την εγγραφή τους στον Αγώνα δηλώνουν ότι σε καμία περίπτωση δε θα στραφούν ή θα προβάλλουν απαίτηση εναντίων των διοργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών ή της εποπτεύουσας αρχής αν πάθουν υλική, σωματική ή ηθική βλάβη οι ίδιοι ή οι συνοδοί τους ή οποιοσδήποτε τρίτος εξ' αιτίας τους από την εγγραφή ή τη συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο Αγώνα.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την Αίτηση Συμμετοχής κάθε αγωνιζόμενος επιτρέπει στον Διοργανωτή τη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπησή του κατά τη διάρκεια του διημέρου του Αγώνα για διαφημιστικούς και προωθητικούς λόγους.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έρθουν στο VasilitsaMountainBikePark στην περιοχή του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρο Βασιλίτσας με δική τους ευθύνη. Η Βασιλίτσα απέχει 45km  από την πόλη των Γρεβενών.

ΔΙΑΜΟΝΗ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας υπάρχουν δύο (2) Σαλέ και ένα (1) Ορειβατικό Καταφύγιο.
Στα κοντινά χωριά της ευρύτερης περιοχής του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, υπάρχουν παραδοσιακοί και σύγχρονοι ξενώνες και ταβέρνες που σερβίρουν τοπική κουζίνα. Τα χωριά αυτά είναι: η Σμίξη, το Δίστρατο, το Πολυνέρι, το Πανόραμα, η Αλατόπετρα, η Λάβδα, η Σαμαρίνα, η Αβδέλλα, το Περιβόλι, οι Φιλιππαίοι, τα Αναβρυτά, οι Μαυραναίοι, το Σπήλαιο, ο Ζιάκας, το Μοναχίτι, το Μικρολίβαδο , το Κοσμάτι, το Τρίκωμο, το Μεσολούρι, το Πρόσβορο, το Δοτσικό. Σύγχρονα ξενοδοχεία υπάρχουν και στην πόλη των Γρεβενών. Η λίστα κατά αλφαβητική σειρά με τους ξενώνες και τα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής του Χιονοδρομικού Κέντρου μπορείτε να τη βρείτε στο ακόλουθο link: ΔΙΑΜΟΝΗ

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ

Για ότι δεν προβλέπεται από την παρούσα Προκήρυξη, αρμόδια είναι η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία αποφασίζει επί τόπου και τελεσίδικα για οτιδήποτε κληθεί σε αγωνιστικά θέματα.

Υπογραμμίζεται, όμως, ότι σε θέματα ασφαλείας σωματικής ακεραιότητας των συμμετεχόντων και των επισκεπτών του Αγώνα καθώς και της χρήσης λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Χ/Κ κλπ, αρμόδιο όργανο για την τελεσίδικη απόφαση είναι η Διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας.


ΑΠΟΝΟΜΕΣ-ΔΩΡΑ
Η απονομή θα γίνει μετά τη λήξη του Τελικού, στην περιοχή της βάση του 3θέσιου αναβατήρα «Φίλιππος». Στο βάθρο θα ανέβουν οι 6 πρώτοι αθλητές για κάθε κατηγορία, στους οποίους θα απονεμηθούν μετάλλια.
Κύπελλο θα απονεμηθεί στον νικητή αναβάτη της κάθε κατηγορίας και στον νικητή του διασυλλογικού αγώνα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται ως εξής:

Τηλέφωνο: 2462-353-530, Κινητό:6944426696 , website: www.vasilitsa.com,


e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,


Vasilitsa MBP Facebook page: facebook.com/Vasilitsamtbpark


Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας Facebook page: ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ



για την Επιτροπή Διοίκησης του Ε.Χ.Κ.Β.
ο Πρόεδρος
Θωμάς Καραγιάννης
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy