Κυριακή 30 Ιουν 2024

Who's Online

Now online:
  • 31 guests


Red Bull Backyard Digger

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

...πάρε φτυάρι και φτιάξε την πίστα σου!

Στην Ελλάδα σπανίζουν οι χώροι όπου μπορεί κάποιος rider να κάνει ανενόχλητος BMX και MTB. Ακόμα και αν κάποιος, καταφέρει να βρει ένα σημείο όπου θα μπορεί να εξασκεί στο αγαπημένο του σπορ, .κάποιοι άλλοι θα φροντίσουν να μην το κρατήσει για καιρό, αλλά να φύγει διωγμένος με τη συνοδεία κοσμητικών επιθέτων και συχνά χειρονομιών και απειλών.



Τώρα, με τη δική μας βοήθεια και το ...δικό σου φτυάρι, αυτό μπορεί να αλλάξει! Έρχεται το Red Bull Backyard Digger που έχει σκοπό την εύρεση, την κατασκευή και τη διατήρηση spot με dirt jumps για ΒΜΧ & ΜΤΒ.

Ονειρεύεσαι ένα μέρος όπου θα μπορείς να κάνεις άλματα, tricks και ...ότι σου κατέβει στο κεφάλι; Μια πίστα μόνο για σένα και την παρέα σου; Είναι απλό! Μπες στο http://www.redbull.gr/backyarddigger , κατέβασε και συμπλήρωσε την αίτηση και στείλ’τη μας είτε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή  με fax στο 210 9859758

Αν επιλεγεί το σημείο που έχεις προτείνει, με τη γνώση των ειδικών, αλλά και τη δική σου βοήθεια θα διαμορφώσουμε 2-3 πίστες σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά, θα κάνουμε και ένα JAM-BBQ για να το γιορτάσουμε!

Και βέβαια ο δικός σου ρόλος δεν σταματά εδώ. Θα πρέπει να φροντίζεις για τη συντήρηση της πίστας, ώστε να μπορείς να τη χρησιμοποιείς εσύ και η παρέα σου κάθε φορά που θέλετε να εξασκείτε το χόμπυ σας, αλλά και για να μπορούν να φιλοξενηθούν και άλλα events στο μέλλον.


Τι περιμένεις; 1η Απριλίου ξεκινά η περίοδος δήλωσης συμμετοχών. Πάρε την κατάσταση (...και το φτυάρι) στα χέρια σου!

-//-

 

Περισσότερες πληροφορίες:
Σάντρα Βασιλόπουλου, Communication Manager, Red Bull Hellas
Τηλ: 210 - 98 59 751-7
www.redbull.gr/backyarddigger

Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy