Κυριακή 30 Ιουν 2024

Who's Online

Now online:
  • 21 guests


Εθελοντική Προσφορά

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Εκ μέρους της Ελληνικής Downhill κοινότητας το Downhill Crew θέλει να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση μας στον φίλο και συναθλητή Αναστάσιο Στεφανίδη που έπαθε συντριπτικό κάταγμα στο χέρι του. Με αφορμή κάποια post στο forum απο νέους αλλά και παλιούς χρήστες είδαμε πως υπάρχει ενα κλίμα φιλίας αλλά και  η θέληση για προσφορά και βοήθεια σε διάφορα θέματα όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση  για τον φίλο μας τον Αναστάση. Πήραμε λοιπόν την απόφαση (εσείς οι χρήστες άλλωστε διαμορφώνετε την downhill αυτή κοινότητα) να βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο μας τον συναθλητή που πραγματικά μας έχει ανάγκη. Ήρθαμε λοιπόν σε επικοινωνία με τον "Ανέστη" και του ζητήσαμε έναν λογαριασμό τραπέζης όπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει με 3,5,10 ευρώ, ώστε να μπορέσει να καλύψει το έξοδα της εγχείρησης. 510 χρήστες είμαστε, έχουμε τη δύναμη στα χέρια μας.

θα θέλαμε να τονίσουμε πως αυτή η κινητοποίηση βγήκε μέσα απο εσάς του χρήστες, απλά σαν downhill.gr  εξωτερικεύουμε  τις επιθυμίες  σας. Ακόμη θα τονίσουμε πως η περίπτωση αυτή ήταν ιδιαίτερη και δεν επιδιώκουμε να επισημοποιήσουμε τέτοιες κινήσεις για το μέλλον και το μόνο για το οποίο δεσμευόμαστε είναι αγώνες με ασφάλιση. Ελπίζουμε και ευχόμαστε τέτοια ατυχήματα να μην συμβαίνουν σε κανέναν μας.
Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον Ανέστη και του ζητήσαμε να μας δώσει ένα τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα μπορεί όποιος επιθυμεί να καταθέσει κάποιο χρηματικό ποσό.
Alpha Bank 871-00-210111-6641 Αναστάσιος Στεφανίδης
ή για πιο εύκολα, μέσω PayPal στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
.
.
Το αρχικό μήνυμα στο forum του χρήστη Λεωνίδα που μας κινητοποίησε.....
Σε ευχαριστούμε φίλε Λεωνίδα...

"Χαιρετώ όλους τους φίλους του Downhill.gr.

Ονομάζομαι Λογοθέτης Λεωνίδας. Μπαίνω αρκετώ καιρό στο site και διαβάζω τα νέα και τις συζητήσεις και θέλω να πω ένα μπράβο σε όλους για την ενημέρωση, τις γνώσεις και τις απόψεις που ανταλλάσσουν και για την καλή προσπάθεια που γίνεται από όλους για να ανέβει το επίπεδο στη χώρα μας.

Ο λόγος που ζητάω την προσοχή σας είναι ότι κάτι που είδα εδωμέσα με ευαισθητοποίησε σε τέτοιο βαθμό που έγινα μέλος για να γράψω αυτό το θέμα. Θεωρώ ότι μπορούμε να ενωθούμε όλοι και να κάνουμε κάτι για αυτό.

Ο Στεφανίδης Αναστάσιος, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, προσπαθεί να πουλήσει το ποδήλατό του ύστερα από το ατύχημα που είχε. Γράφει στην αγγελεία ότι το πουλάει για οικονομικούς λόγους, και από οτι φαίνεται το παιδί πράγματι έχει ανάγκη τα χρήματα. Φανταστείται λοιπόν ότι βρίσκεται σε μια παρόμοια κατάσταση.... ότι έχεται ανάγγη κάποια χρήματα και πρέπει να αποχωριστείτε το ποδήλατο που αγαπάτε τόσο πολυ. Εμένα με τρομάζει αυτή η ιδέα.
Έτσι λοιπόν θεώρησα σωστό να κάνω μια πρόταση που έυχομαι να βρει υποστηρικτές και να υλοποιηθεί. Να βοηθήσουμε όλοι μας με ένα μικρό χρηματικό ποσό τον Αναστάση έτσι ώστε να βγεί από την δύσκολη αυτή φάση και να μην πουλήσει το ποδήλατό του! Μόνο 3 ευρώ να βάλει ο καθένας μας είμαστε 508.... να τα χρήματα που έχει ανάγκη ο Αναστάσης.


Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά!

Ευχαριστώ για την προσοχή σας και Αναστάση σιδερένιος"
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy