Κυριακή 30 Ιουν 2024

Who's Online

Now online:
  • 37 guests


Δίρφυς Riding Weekend στις 28&29 Ιουνίου

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Λόγω κολλήματος μεταξύ Τεχνικής Επιτροπής Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και Δ.Σ. Ε.Ο.Σ. Χαλκίδας, θα αναγκαστούμε ώστε να διασφαλίσουμε την νομιμότητα και άρτια διοργάνωση του αγώνα κατάβασης να μεταθέσουμε την ημερομηνία διεξαγωγής της 3ης Συγκέντρωσης Ορεινής Ποδηλασίας σε επόμενο σαββατοκύριακο από τις 28 και 29 Ιουνίου όπως αρχικά είχε προβλεφθεί, πιθανό και αρχές Σεπτέμβρη. Μόλις έχουμε νέα από τους «αρμόδιους» θα σας ενημερώσουμε.
Παρόλα αυτά, το σαβ/κο 28 και 29 Ιουνίου θα είμαστε έτοιμοι και δεν θα το αφήσουμε να πάει χαμένο… Μπορείτε να φέρετε σκηνές αλλά αυτή τη φορά υπάρχει η δυνατότητα & διαμονής στο καταφύγιο αφού δεν θα γίνει αγώνας, έναντι του ποσού των 12 ευρώ το βράδυ(στείλτε μας ονοματεπώνυμα και αριθμό ατόμων εδώ λόγω περιορισμένων αριθμών κρεβατιών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Έτσι λοιπόν κανονίσαμε με φορτηγά που θα μας ανεβοκατεβάζει και τις δύο μέρες έναντι μικρού χρηματικού αντιτίμου της τάξης των 10€ για την Κυριακή ή 15€ για το διήμερο, το Σάββατο στις 28 το φορτηγό θα ανεβοκατεβαίνει από το πρωί και στις 15.00 ακριβώς θα γίνει η εκδρομή κατάβασης των 12,5 χιλιομέτρων και των 1130μ υψομετρικής διαφοράς μέχρι τη παραλία της Αγίας Ειρήνης , το απόγευμα επιστρέφοντας με τα ποδήλατα να κατέβουμε το Σ2 μέχρι συγκεκριμένη ταβέρνα τις Άνω Στενής και το βράδυ μετά το φαγητό να ανέβουμε με το φορτηγό στο καταφύγιο. Κυριακή 29 του μηνός, θα γίνουν καταβάσεις στο σηματοδοτημένο και ανανεωμένο μονοπάτι της Δίρφυς, δείτε το και σαν test για τον αγώνα που θα γίνει αργότερα(μπορείτε επίσης μέσω του forum να προτείνετε αλλαγές). Δείτε το σαβ/κο αυτό σαν την πρώτη ευκαιρία για lifting access χωρίς το άγχος του αγώνα.
Να είστε όλοι εκεί. Θα περάσουμε όμορφα.

Y.Γ. Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή εδώ καθώς και στους Steven Κουνής 6973856793 και Τάκη Καρβελά 6946410821, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα χωρητικότητας στο φορτηγό κλπ

Ευχαριστούμε

Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy