Κυριακή 30 Ιουν 2024

Who's Online

Now online:
  • 40 guests


Dirfis Riding Weekend 28&29-6-08

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Το σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιουνίου συγκεντρώθηκαν στη Δίρφη συνολικά 50 ποδηλάτες, για να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στα κατηφορικά μονοπάτια της Δίρφης, να δουν και να τεστάρουν την βελτιωμένη πίστα κατάβασης Ε1, να γνωρίσουν καλύτερα την κατηφορική διαδρομή των 12,5km για την μαγευτική παραλία της Αγίας Ειρήνης, καθώς και να κατέβουν το όμορφο μονοπάτι Σ2 μέχρι την Άνω Στενή.

Πραγματικά λιτή και ωραία συνάντηση, χωρίς το άγχος του χρονομέτρου των αγώνων, ο καθένας δοκίμαζε και έκανε όπως μπορούσε την κατάβαση, το φορτηγό και η καντίνα ήταν σε ετοιμότητα για τους ποδηλάτες όλες τις ώρες. Το Σάββατο το πρωί, συγκεντρώθηκε ο κόσμος, κάποιοι έστησαν σκηνές, οι περισσότεροι τακτοποιήθηκαν εντός καταφυγίου, οι δοκιμές στο Ε1 άρχισαν και κατά το μεσημεράκι γύρω στα 40 άτομα κατηφόρισαν την διαδρομή προς την Αγία Ειρήνη και τα 12,5km και 1130m υψομετρικής διαφοράς. Τα δισκόφρενα σε ορισμένους πραγματικά είχαν πυρώσει!
Επιστρέφοντας από την θάλασσα στο καταφύγιο, κατεβήκαμε από το φορτηγό και εκεί ξεκίνησε μία μικτή διαδρομή κατάβασης από το Ε1 και συνέχιζε μετά η πορεία στο δεύτερο κομμάτι του Σ2 μέχρι τις ταβέρνες της Άνω Στενής. Ακολούθησε φαγοπότι και καλύτερη γνωριμία, αφού είχαν έρθει πολλοί ποδηλάτες εκτός από Αθήνα και Χαλκίδα, από Πάτρα, Κρήτη και Βόλο.
Την Κυριακή το πρωί, αφού εφοδιάστηκε ο κόσμος με σάντουιτς και νερά προσφορά του φίλου και ποδηλάτη Βίκτωρα, ξεκίνησαν να κατεβαίνουν το Ε1 αλλά και το Σ2 που τους άρεσε τόσο πολύ από την χθεσινή μέρα. Το απόγευμα πήραν όλοι τον δρόμο της επιστροφής, με τις καλύτερες αναμνήσεις και με την δική μας υπόσχεση ότι θα το επαναλάβουμε ίσως και στα τέλη Ιουλίου ξανά.
Με τέτοιες συναντήσεις καταλαβαίνουμε πως το “Life Is A Free Ride” δεν είναι ένα απλό σλόγκαν, αλλά τρόπος ζωής για τους φίλους του downhill.gr και το Dirfis Gravity Park, έχει αρκετές ωραίες διαδρομές να αποκαλύψει στο μέλλον. Τα απλά πράγματα, είναι πολλές φορές πιο όμορφα από τα πολύπλοκα. Λίγη καλή διάθεση μόνο χρειάζεται.
Pic 1
Pic 2
Pic 3
Pic 4
Pic 5

Υ.Γ. Περαστικά στον Αντώνη Ντελέκο (οδηγό φορτηγού) που λίγες μέρες μετά έσπασε το πόδι του και μπήκε νοσοκομείο.
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy