Κυριακή 30 Ιουν 2024

Who's Online

Now online:
  • 35 guests


downhill.gr is back!!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Το αγαπημένο σας site είναι και πάλι στον αέρα! Τελικά οι μέρες δεν ήταν 2-3, αφού αρκετά προβλήματα που δεν υπολογίσαμε απο την αρχή προέκυψαν και γι'αυτό ζητάμε συγνώμη από όλους.

Ωστόσο, η ανανέωση έχει περιοριστεί μόνο στην εμφάνιση και οι λειτουργίες της σελίδας μας παραμένουν ως είχαν. Στο στάδιο της μεταφοράς σε νέους server αντιμετωπίσαμε τα πιο σοβαρά προβλήματα και συγκεκριμένα κατά την εγκατάσταση της σελίδας εκεί. Αυτό μας έφερε αρκετά πίσω και επειδή το πρόβλημα ακόμα δεν έχει επιλυθεί, επανήλθαμε εκεί που είμασταν. Αυτό σημαίνει 2 πράγματα...

Πρώτον, πιθανόν να χρειαστεί και πάλι να μας χάσετε για λίγες μέρες, ίσως να γίνει και σύντομα αυτό αλλά σίγουρα θα ενημερωθείτε πρώτα και πλέον θα είμαστε 100% σίγουροι ότι θα πετύχει. Το δεύτερο και πιο βασικό είναι πως αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά δε θα υπάρχει πλέον το πρόβλημα χώρου και έτσι θα μπορούμε να έχουμε ένα πλούσιο gallery στη διάθεσή μας όπου ο κάθε χρήστης θα μπορεί να δημιουργεί το προσωπικό του album και να φορτώνει όσες φωτό θέλει χωρίς κανέναν περιορισμό. Και σίγουρα δε θα μείνουμε εκεί, αρκετές νέες ιδέες και εφαρμογές θα υλοποιηθούνε, γι'αυτό περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις και επιθυμίες σχετικά με το τι περιμένετε απο αυτό το site, τι νομίζετε ότι του λείπει ή τι περισσεύει, σχετικά με το νέο look, είναι ευχάριστο? Ή μήπως γίνεται κουραστικό? Οποιαδήποτε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη σαν σχόλιο στο άρθρο ή στο φόρουμ.

Έτσι λοιπόν, μετά απο μια εβδομάδα απουσίας, σήμερα 14/10, στα γεννέθλια του Τάκη Καρβελά, του ενός εκ του downhill.gr Crew, το downhill.gr επανέρχεται δυναμικά, ελαφρώς ανανεομένο και πολλά υποσχόμενο... έτσι, σαν ένα μικρό δωράκι Τάκη!! Χρόνια σου πολλά, πάντα γερός να καβαλάς, και να συνεχίζεις να προσφέρεις στο ελληνικό downhill με τον τρόπο που εσύ μόνο ξέρεις!

Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy