Κυριακή 30 Ιουν 2024

Who's Online

Now online:
  • 32 guests


Το downhill.gr σας ανακοινωνει...

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Δε πάει πολύς καιρός που κάναμε κάποιες αναβαθμίσεις στο site μας και για λίγες μέρες ήταν πεσμένο. Όπως είχαμε αναφέρει θα χρειαζόταν και πάλι για κάποιες μέρες η σελίδα να μη λειτουργεί.
Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε ώστε να είμαστε σύντομα κοντά σας μέσα από ένα καινούριο περιβάλλον, πολύ διαφορετικό από αυτό που έχετε συνηθίσει, αλλά πάντα με τον ίδιο χαρακτήρα της ελληνικής downhill κοινότητας.

Γι'αυτό από σήμερα 15-11-08 οποιαδήποτε νέα πληροφορία προστεθεί στο site οπουδήποτε (άρθρα, forum, αγγελίες, προσωπικά μηνύματα, live chat κ.α.) να ξέρετε ότι δε θα υπάρχει στο νέο downhil.gr. Επειδή η όλη διαδικασία θα διαρκέσει αρκετές μέρες, το αφήνουμε ανοιχτό ώστε να μπορείτε όλοι να περιηγηθείτε χωρίς πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να βάλετε καινούριες αγγελίες, να γράψετε στο forum και οτιδήποτε άλλο είναι χρήσιμο για σας να κάνετε, με τη γνώση όμως πάντα πως όλα αυτά δε θα μπορέσουμε να τα εντάξουμε στο καινούριο site.

Γίνεται πολύ δουλειά στο στήσιμο του καινούριου site και το μόνο που ζητάμε απο εσάς είναι κατανόηση, υπομονή και ίσως να χρειαστεί να κάνετε και εσείς κάτι αφού ολοκληρωθεί η νέα σελίδα!

για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy