Κυριακή 30 Ιουν 2024

Who's Online

Now online:
  • 44 guests


Καλές γιορτές σε όλους!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Το downhill.gr Crew εύχεται σε όλα τα μέλη (και μη!) της on-line κοινότητάς μας, καλές γιορτές, με το καλό ο νέος έτος, να μας βρει με πολλά καινούρια εξαρτήματα, ανταλλακτικά και γιατί όχι και κανένα καινούριο ποδηλατάκι!!
Πάνω απ' όλα ευχόμαστε να είμαστε γεροί και δυνατοί να καβαλάμε και να κάνουμε αυτό που γουστάρουμε πιο πολύ και μας κάνει να νιώθουμε ευτυχισμένοι!







Το downhill.gr, πολλά υποσχόμενο για το νέο έτος, θα είναι πάντα εδώ, να σας ενημερώνει για οτιδήποτε γίνεται στην ελληνική downhill σκηνή, σύντομα κοντά σας μέσα από μία εντελώς ανανεωμένη σελίδα, πολύ πιο σύγχρονη και χρηστική. Διατηρώντας πάντα το χαρακτήρα της κοινότητας και παράλληλα με αυτή, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας και γι'αυτό θα θέλαμε και επίσημα πλέον να σας ανακοινώσουμε πως το downhill.gr shop σε λίγες μέρες θα είναι μπροστά στην οθόνη σας με όμορφα και ποιοτικά προϊόντα που μέχρι τώρα έλειπαν από τον ελληνικό χώρο και με χαρά σας ενημερώνουμε πως πλέον είμαστε οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για τις εταιρίες:

Straitline Components


MRP


ODI

τα εξαρτήματα αυτά θα μπορείτε να τα βρίσκετε on-line σε εμάς, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα.
Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές!!


Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy