Κυριακή 30 Ιουν 2024

Who's Online

Now online:
  • 37 guests


Ακύρωση του Corfu Bike Bus

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως ματαιώνεται η μίσθωση του πούλμαν από το downhill.gr για τον αγώνα της Κέρκυρας της 14/15 Μαρτίου 2009, μιας και δεν καλύπτονταν ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων.

Κακό αυτό βέβαια για μια πρωτοποριακή προσπάθεια που αν και φάνηκε αρκετά καλή σε πολλούς δεν βρήκε την απαιτούμενη έμπρακτη υποστήριξη. Θεωρούμε πως μία τέτοια προσπάθεια (αλλά και επένδυση, δεδομένου της κατασκευής ενός από τα καλύτερα τρέϊλερ μεταφοράς ποδηλάτων) θα έπρεπε να υποστηριχτεί από τους φίλους και λάτρεις του downhill, αφού για αυτούς κατασκευάστηκε, όπως πρέπει να υποστηρίζεται ό,τι καινούργιο γίνεται και βοηθά το σπορ. Σίγουρα υπάρχει κόσμος που θα καταφέρει να παρευρεθεί στην Κέρκυρα με τα δικά του μέσα μετακίνησης, είτε γιατί θεωρεί ότι θα γλυτώσει χρήματα (πράγμα που ασφαλώς και δεν ευσταθεί) είτε γιατί θα γλυτώσει από τον κόπο να αδειάζει τα πράγματα από το αυτοκίνητο και να τα βάζει στο πούλμαν (ο κόπος της πολύωρης οδήγησης μετά από δουλειά και πριν και μετά από αγώνα είναι σαφώς μεγαλύτερος οπότε και αυτή η δικαιολογία δεν ευσταθεί).
Παρόλα αυτά και δεδομένου της μεγάλης απόστασης, αλλά και του μεγάλου κόστους ανεξαρτήτως οχήματος μετακίνησης, το downhill.gr θα συνεχίσει να κάνει εκδρομές σε μεγάλους αγώνες, events και tours σε bike-parks και περιοχές μακρινές της Ελλάδας, που έχουν δουλευτεί με μεράκι και αξίζει να τις δει κανείς και να τρέξει ελεύθερα με το ποδήλατό του. Γιατί όπως και να το κάνουμε Life Is A Free Ride!

Καλή επιτυχία στους Κερκυραίους και όσους συμμετάσχουν στον αγώνα τους.

Υ.Γ. Παρακαλούνται όσοι έχουν δώσει προκαταβολές, τους χρωστάμε μια μεγάλη συγνώμη για αυτή την ταλαιπωρία για την οποία όμως δεν φταίμε και να μας στείλουν ονοματεπώνυμο και αρ. λογαριασμού Τραπέζης ώστε να τους επιστραφεί η προκαταβολή άμεσα.
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy