Τετάρτη 03 Ιουλ 2024

Who's Online

Now online:
  • 415 guests


Ποδήλατα στο χιόνι

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις


Στις 5 Απριλίου βρέθηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού πάνω απο 30 ποδήλατα. Μόνο όσοι βρέθηκαν εκεί μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα να καβαλάς στο χιόνι....DSC_0979

Οι συνθήκες ιδανικές, χωρίς ομίχλη, αρκετό ήλιο ώστε να βγούν καταπληκτικές φωτογραφίες και περίσσια όρεξη για 70άρες στο χιόνι.
Μια μίξη snowboard, ski και ποδηλάτου. Ο φακός του downhill.gr απαθανάτισε σε διάφορες φάσεις σανίδια πλαϊ-πλαϊ με ποδήλατα, παραβγαίνοντας το ένα το άλλο. Οι καταβάσεις ξεκίνησαν κατά τις 10:30 με πάγο στις πίστες. Κάποιοι με ποδηλατικά κοντέρ μου είπαν πως έπιασαν 70 χλμ την ώρα (διόλου απίστευτο καθώς η πίστα ήταν γυαλί). Δεν έλειψαν οι "σαβούρες", τα "τουμπίδια" και τα "μπαντιλίκια". Όσο περνούσε η ώρα και πιο συγκεκριμένα μετά τις 12:00 το χιόνι άρχισε να "σουπιάζει" που λένε και οι φίλοι μας οι χιονοδρόμοι, προς λύπη μερικών, προς τέρψη πολλών όμως που άρχισαν να επιδίδονται σε αλλεπάλληλα οχτάρια. Η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη και μοναδική καθώς απο όσο γνωρίζουμε είναι η πρώτη φορά που επιτρέπεται σε ποδήλατα να χρησιμοποιήσουν τους αναβατήρες μέσα στη χιονοδρομική περίοδο μαζί και παράλληλα με χιονοδρόμους σε τέτοια κλίμακα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση του χιονοδρομικού και τα άτομα που συνέβαλαν σε αυτή τη προσπάθεια και ας ελπίσουμε να συνεχίσει να λειτουργεί το χιονοδρομικό σαν πάρκο τεσσάρων εποχών με διαδρομές XC-DH-4X . Αναμονή λοιπόν για νεότερα απο το Χ.Κ. Παρνασσού.

Περισσότερες φωτό εδώ

DSC_1020
DSC_1013
Σχόλια (1)Add Comment
0
...
γραμμένο από GMLITO, Απρίλιος 21, 2009
EINAI POLI M*****S POU EXEI BALI STO BIG HIT FSR I ELASPOTIRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

admin: τετοια σχόλια δε θα δημοσιευονται!

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy