Δευτέρα 22 Ιουλ 2024

Who's Online

Now online:
  • 928 guests


Maribor WC trip & bike vacation

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

app_martin24
Είναι ένα όνειρο που είχαμε από το 2006 όταν το downhill.gr πήρε σχήμα και μορφή. Να κάνουμε ένα οργανωμένο tour σε bike-park του εξωτερικού. Και αυτή ήταν η πιο συνηθισμένη ερώτηση των φίλων του site: αν και πότε θα κάνουμε μια οργανωμένη εκδρομή σε bike-park της Ευρώπης.
Το πρόβλημα ήταν κυρίως οικονομικό. Το κόστος ήταν τεράστιο και ξεπερνούσε τα 1000€ ανά άτομο, οι δε παροχές ελάχιστες για τόσα έξοδα. Όμως στη Σλοβενία, σε ένα από τα καλύτερα bike-parks της Ευρώπης, το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα και με πολύ μικρό κόστος. Κι όλα αυτά απλά βάζοντας το ποδήλατό σας στο bike-trailer του downhill.gr χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ούτε ένα χιλιόμετρο με το αυτοκίνητό σας. Το κόστος για την εκδρομή αυτή ανέρχεται στα 495€. Για να πραγματοποιηθεί απαιτείται ελάχιστος αριθμός 20 ατόμων και φυσικά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το bike park tour ξεκινά στις 18 Ιουνίου Πέμπτη και η επιστροφή θα γίνει στις 28 Ιουνίου Κυριακή. Το κόστος όπως καταλαβαίνετε για ένα τέτοιο ταξίδι τόσων ημερών, είναι αρκετά μικρό. Παρακάτω σας παραθέτουμε τι περιλαμβάνει αυτό το ταξίδι:

  • Μεταφορά αναβάτη και ποδηλάτου με Λεωφορείο και τρέιλερ αντίστοιχα.
  • Επιβίβαση στο πλοίο Ηγουμενίτσα-Βεννετία και διαμονή σε καμπίνα 4άρων ατόμων.
  • Παρακολούθηση του αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου DH και 4X στην πίστα του Maribor που ψηφίζεται κάθε χρόνο σαν μία από τις τρεις καλύτερες και πιο γρήγορες που υπάρχουν. Μοναδική ευκαιρία να δείτε τα μεγαλύτερα ονόματα του Παγκοσμίου και να αντιγράψετε το στιλ τους την επομένη…
  • Επαγγελματίας δάσκαλος την επόμενη των αγώνων για να κάνουμε practice στην πίστα του Παγκοσμίου.
  • Θα μπορέσετε να ψωνίσετε εξαρτήματα και εξοπλισμό σε πολύ καλές τιμές στο park-ferme του Παγκοσμίου και να δείτε από κοντά τα μοντέλα της επόμενης χρονιάς.
  • Άφθονο riding στις πανέμορφες freeride και downhill διαδρομές του πάρκου
  • Πολλές παράλληλες δραστηριότητες (cross country, ιππασία, κατάβαση με κάτι περίεργα dh-scooters, atv κλπ- για ορισμένες από αυτές υπάρχει μικρή έξτρα χρέωση)
  • Μετακίνηση στο χωριό, στη βάση του πάρκου με το lift (γόνδολα) κάθε μερά και για απεριόριστες διαδρομές.
  • Διαμονή σε πολύ όμορφα ξύλινα appartments (σαλέ στυλ) των 12 ατόμων, σε υψόμετρο 1250μ στη κορυφή του bike-park. Εκεί θα έχουμε και πλήρες bike-garage όπου θα αφήνουμε τα ποδήλατα μας αλλά θα έχουμε και στη διάθεση μας μια πληθώρα εργαλείων κτλ ώστε να διορθώνουμε μικρο-ζημιές που ίσως προκύψουν.
  • Ημιδιατροφή, που σημαίνει κάθε μέρα θα έχουμε πρωινό και ένα πλήρες και πλούσιο γεύμα.
  • Καθημερινή επίσκεψη στο SPA Area μετά από αρκετό riding, για χαλάρωμα στη πισίνα, στο τζακούζι, στη σάουνα ή για ένα σπέσιαλ μασάζ απο έμπειρο προσωπικό....το τελευταίο δεν συμπεριλαμβάνεται στη τιμή!
  • Με μικρό επιπλέον κόστος της τάξης των 20€ περίπου, μπορούμε να πάμε μονοήμερη εκδρομή στην πίστα του Schladming στην Αυστρία για να δοκιμάσουμε άλλη μία πίστα Παγκοσμίου.

Πιστεύουμε πως μετά απ’ όλα αυτά δεν χωράει δεύτερη σκέψη, αλλά ούτε και καθυστέρηση μιας και πρέπει να κάνουμε τις κρατήσεις το συντομότερο. Αυτό που θα χρειαστεί είναι σε πρώτη φάση να μας στείλετε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. όπου θα μας δηλώνετε ονοματεπώνυμο, mail, τηλέφωνο και ηλικία. Κατόπιν εμείς θα έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας και θα προκαταβάλετε το μισό του συνολικού ποσού δηλ 250€ ως δέσμευση για αγορά εισιτηρίων καραβιού, μίσθωση πούλμαν, ξενοδοχείων κλπ. Εάν είστε ανήλικος θα σας αποσταλεί σχετική υπεύθυνη δήλωση όπου θα πρέπει να υπογράψει ο κηδεμόνας σας. Όσο το συντομότερο ξεπεράσουμε αυτά τα διαδικαστικά, τόσο καλύτερα και πιο οργανωμένα θα πάμε.

ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Μη το χάσετε, θα είναι μοναδική εμπειρία.
Δείτε εδώ σχετική περσινή εμπειρία.
Δείτε εδώ μερικές φωτό.
Δείτε εδώ το επίσημο site του Pohorje (ονομασία βουνού) Bike Park και όχι μόνο.
Δείτε εδώ το επίσημο site για το Nissan UCI MTB World Cup.
Πάρτε μία εικόνα από τα διαμερίσματα εδώ.
Σχετικό topic στο forum εδώ.

Για οποιαδήποτε ερώτηση-πληροφορία τηλ. 6942613560 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Σχόλια (3)Add Comment
timos
...
γραμμένο από timos, Μάιος 26, 2009
Η φωτό είναι ένα από τα διαμερίσματα που θα μένουμε. Το κάθε διαμέρισμα είναι για 12 άτομα, αλλά έχει ξεχωριστά δωμάτια, 2κλινα, 4κλινα, και έχουν απλά κοινό μπάνιο και κουζίνα. Μη νομίζετε πως θα είμαστε 12 άτομα στον ίδιο χώρο τσουβαλιασμένοι!
timos
...
γραμμένο από timos, Μάιος 26, 2009
Καλά πάνε μέχρι τώρα... είμαστε σχεδόν σίγουροι πως θα γίνει η εκδρομή, εξαρτάται απ'το αν όσοι έχουν δηλώσει δεν έχουν αλλάξει γνώμη μέχρι τη δευτέρα που θα τους ζητηθεί να καταθέσουν τη προκαταβολή. Πιστεύω πως δε θα έχουμε πρόβλημα!
0
...
γραμμένο από beri 7, Μάιος 25, 2009
ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙ!!!!smilies/cheesy.gifsmilies/grin.gifsmilies/cool.gifsmilies/cool.gifsmilies/cool.gifsmilies/cool.gif

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy