Κυριακή 25 Αυγ 2024

Who's Online

Now online:
  • 7 guests


Ενημέρωση #2 - Maribor WC trip

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

maribor_tour_08_21
Απ' ότι φαίνεται, είμαστε σχεδόν έτοιμοι να ξεκινήσουμε σιγά σιγά να ετοιμάζουμε βαλίτσες, ρούχα, εξοπλισμούς, να σενιάρουμε τα ποδήλατά μας, γιατί όπως δείχνει ο μέχρι τώρα αριθμός συμμετοχών, η εκδρομή θα γίνει κανονικά!!! Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, όσοι έχετε μέχρι τώρα δηλώσει συμμετοχή να καταθέσετε και το ποσό της προκαταβολής από την ερχόμενη Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη. Σχετικά με αυτό όμως θα βγει νεότερη ανακοίνωση καθώς και τηλεφωνική επικοινωνία με τον καθέναν σας.

Προς το παρόν θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως από Αθήνα θα φύγουμε περίπου στις 6 το απόγευμα 18/6 με το λεωφορείο για να είμαστε έγκαιρα στο λιμάνι της Πάτρας. Από εκεί θα σαλπάρουμε στις 12 το βράδυ με προορισμό την Ηγουμενίτσα. Σημαντικό κυρίως για τους βορειοελλαδίτες φίλους πως μπορούν αν θέλουν να έρθουν μέχρι Ηγουμενίτσα και να μπουν στη παρέα μας απο εκεί. Από Ηγουμενίτσα το πλοίο φεύγει στις 9 το πρωί 20/6 με προορισμό τη Βεννετία όπου θα φτάσουμε στις 20/6 στις 8 το πρωί. Με λίγα λόγια το μεσημέρι του Σαββάτου θα παρακολουθούμε τους αγώνες του 4X για πρώτη φορά live από κοντά και όχι από το freecaster.tv!!!!

Άρα όσοι θέλουν μπορούν να πάνε κανονικά στις δουλειές τους Πέμπτη πρωί αν νομίζουν ότι θα έχουν μετά τον απαιτούμενο χρόνο για να ετοιμαστούν.  Λεπτομέρειες για το δρομολόγιο μέσα στην Αθήνα και από ποια μέρη ακριβώς θα φορτωθούμε θα δείτε στην επόμενη ανακοίνωση την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσο για την επιστροφή, Παρασκευή 26/6 ξεκινάμε απο Μάριμπορ ώστε να προλάβουμε το καράβι που φεύγει στις 14:00 απο Βεννετία. Θα είμαστε πίσω στη Πάτρα το Σάββατο 27/6 στις 8 το βράδυ, άρα μετά από 3-4-5 ώρες θα αναπνέουμε και πάλι τον καθαρό αέρα της Αθήνας που τόσο πολύ θα μας έχει λείψει!

Όσοι έχετε για κάποιο λόγο μετανιώσει που δηλώσατε συμμετοχή, έχουν αλλάξει τα σχέδιά σας και δε πρόκειται να έρθετε, παρακαλώ να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό στο τηλέφωνο 6942613560 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Και αποκλειστικά για εσάς που αλλαξοπιστήσατε, μια φωτό (2 βασικά) από το περσινό Maribor Trip από το αρχείο του downhill.gr Cool
Venice-Hgoumenitsa Ferry
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy