Κυριακή 30 Ιουν 2024

Who's Online

Now online:
  • 5 guests


Maribor Trip... 2 άτομα με 410euros

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Είχαμε φτάσει τα 20 άτομα και είμασταν χαρούμενοι που θα γίνει η εκδρομή. Όταν όμως έφτασε η ώρα των προκαταβολών και έγιναν οι απαραίτητες επικοινωνίες, βρέθηκα προ εκπλήξεων. 6 ακυρώσεις και δε θέλω να σχολιάσω σε αυτή τη φάση το θέμα προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Σκεφτήκαμε όμως πως τα άτομα που έχουνε μείνει, άτομα που έχουν κανονίσει να πάρουν άδεια από τη δουλειά τους, όχι και τόσο εύκολο Ιούνιο μήνα, έχουν ακυρώσει άλλες διακοπές, έχουν γράψει κανονικά τις γκόμενές τους, αφήνουν γυναίκα ή οικογένεια, anyway άτομα που έχουν κάνει κάποιες θυσίες τελοσπάντων προκειμένου να έρθουν στην εκδρομή, για αυτούς και μόνο σκεφτήκαμε πως θα είναι κρίμα να ακυρώσουμε την εκδρομή.

Όπως και να έχει λοιπόν, τη Πέμπτη αναχωρούμε για Maribor, και αν κάποιοι νομίζετε πως στη Νάουσσα κάνατε freeride μονοπάτια.... δεν έχετε δει τίποτα ακόμα!!! Είμαστε 14 άτομα και συμφωνήσαμε όλοι να ανεβάσουμε τη τιμή στα 550€ προκειμένου να μπούμε όσο γίνεται πιο λίγο μέσα!! Προκειμένου να βγει αρκετά χαμηλά η τιμή συμμετοχής, για το πλοίο έχουμε κατοχυρώσει τιμή γκρουπ. Η ακτοπλοϊκή εταιρία όμως θεωρεί γκρουπ τα 16 άτομα και πάνω. Το downhill.gr λοιπόν αυτή τη στιγμή έχει δύο κενές θέσεις πληρωμένες στο πλοίο.

Έχετε λοιπόν τη δυνατότητα δύο από εσάς να συμμετέχετε στην εκδρομή με τα έξοδα του πλοίου δώρο από εμάς και με συνολικό κόστος 410. Οι πρώτοι δύο που θα τηλεφωνήσουν κατοχυρώνουν αυτό το δικαίωμα!!

Αν κάποιος θέλει ακόμα να έρθει (αφού συμπληρωθούν οι δύο που ψάχνουμε) ας επικοινωνήσει μαζί μου να δούμε αν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για το πλοίο και χώρος για διαμονή.

Μη χάσετε την ευκαιρία 2 από εσάς να παρακολουθήσετε live το παγκόσμιο και να rideάρετε σε μονοπάτια που δεν έχετε ξαναδεί!

τηλ. 6942613560

Forum σχετικό topic
Σχόλια (3)Add Comment
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 16, 2009
Έκλεισε και η δεύτερη θέση! Ωστόσο αν κάποιος θέλει ακόμα να συμμετέχει ας πάρει ένα τηλέφωνο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 15, 2009
Η μία θέση ήδη έφυγε!!! Άλλη μία θέση περιμένει...
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 15, 2009
Για να μη γίνει θέμα... 410ευρώ ο καθένας εεεε!

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy