Κυριακή 30 Ιουν 2024

Who's Online

Now online:
  • 28 guests


Panteliz Photography

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

aigalew_09_032Όσοι έχετε δει τις φωτογραφίες του αγώνα από το όρος Αιγάλεω θα αναρωτιέστε για το πως μπορείτε να τις αποκτήσετε χωρίς όλα αυτά τα λογότυπα στη μέση. To downhill.gr ξεκινάει μια καινούρια συνεργασία προκειμένου το gallery μας να είναι πάντα ενημερωμένο και όλοι οι riders να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις φωτογραφίες τους σε καλή ανάλυση και ποιότητα και φυσικά με το επαγγελματικό χέρι του Παντελή.

"Φωτογραφίες από τον αγώνα Downhill που έγινε στο όρος Αιγάλεω στις 22 Νοεμβρίου 2009 μπορείτε να προμηθευτείτε από το Arteliz.eu (link: http://arteliz.eu/#/gallery/downhill-aigalaio-21-22-nov-2009/) από τις 25 Νοεμβρίου 2009. Πληροφορίες θα βρείτε στην αρχική σελίδα http://arteliz.eu. Σε συνεργασία με το Downhill.gr το Arteliz.eu προσφέρει «Switch Offer» (link: http://arteliz.eu/#/page/prices/). Για την παραγγελία του Switch Offer και για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε εδώ (link: http://arteliz.eu/#/page/contact/) γράφοντας τον αριθμό και το όνομα συμμετοχής."

Περισσότερες πληροφορίες για τον Παντελή θα βρείτε στο site του, καθώς και αρκετό φωτογραφικό υλικό από άλλα θέματα.

Μπορείτε να δείτε μία περίληψη της δουλειάς του από τον αγώνα του Αιγάλεω στο gallery του downhill.gr και σύντομα όλο το υλικό του αγώνα (περίπου 900 φωτογραφίες) στο arteliz.eu.


Σχόλια (2)Add Comment
0
...
γραμμένο από Panteliz, Νοέμβριος 27, 2009
Οι φωτογραφίες από τον αγώνα κατάβασης που πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2009 στο όρος Αιγάλεω βρίσκονται ΕΔΩ: http://arteliz.eu/#/gallery/do...-nov-2009/. Στην αρχή του γκαλερί θα βρείτε εικόνες γενικού ενδιαφέροντως από τις απονομές κτλ. Έπειτα ακολουθούν με τυχαία σειρά οι συλλογές των αθλητών. Κάθε αθλητής έχει από 4 έως και 19 φωτογραφίες τις οποίες έκαστος μπορεί να αποκτήσει με την προσφορά "Switch Offer" ψηφιακές σε χαμηλή ανάλυση με 15€ και σε υψηλή ανάλυση με 25€ όλες. Επίσης στην ιστοσελίδα λειτουργεί κανονικά το ηλ. μαγαζί όπου μπορείτε να επιλέξετε μεμονομένες εικόνες ή ακόμα και τυπωμένες.
Για δική σας διευκόλυνση στην ιστοσελίδα λειτουργεί "search" όπου γράφοντας "DHxx" όπου "xx" ο αριθμός αθλητή θα εμφανιστούν μόνο οι σχετικές εικόνες. (Για παράδειγμα ο αθλητής με νούμερο 001 θα γράψει στο search DH1 χωρίς τα μηδενικά κ.ο.κ.).
Για την προσφορά Switch Offer επικοινωνήστε μαζί μου με email ή τηλεφωνικώς αφήνοντάς μου αριθμό αγώνα, όνομα και διεύθυνση αποστολής και σε τι ανάλυση επιθυμείτε. Η παράδοση μπορεί να γίνει είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομίο (με ηλεκτρονική πληρωμή ή κατάθεση σε λογαριασμό) είτε σε CD ή έντυπες φωτογραφίες με αντικαταβολή.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε smilies/smiley.gif

Το "search" θα λειτουργήσει σύντομα..
0
...
γραμμένο από Panteliz, Νοέμβριος 25, 2009
Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν αύριο στο arteliz.eu. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε δείγμα στο γκαλερί του downhill.gr

Όποιος επιθυμεί το "Switch Offer" δεν έχει παρά να επικοινωνήσει άναφέροντας τον αριθμό αναβάτη και το όνομά του.

Ευχαριστώ

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy