Κυριακή 30 Ιουν 2024

Who's Online

Now online:
  • 11 guests


Δωρεάν lift απο το Χ.Κ.Π.

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

Το χιόνι πουθενά στον ορίζοντα, ο καιρός θυμίζει κάθε άλλο παρά χειμώνα και αν δεν πάμε Μπάνσκο ή Άλπεις, χιονάκι και πούδρες θα δούμε μετά των Φώτων απο ότι λενε οι προγνώσεις. Το Χ.Κ.Π μας ενημέρωσε πως για αύριο 30 Δεκεμβρίου θα διαθέσει τους αναβατήρες 6 & 7 της Φτερόλακας Δωρεάν για τους ποδηλατες. Ξέρουμε πως είναι ανακοίνωση τελευταίας στιγμής αλλά παρόλα αυτά είναι μια κίνηση που μας δείχνει πόση θέληση και κινητοποίηση υπάρχει απο τη διοίκηση του χιονοδρομικού για ένα MTB πάρκο.

Ride On
Σχόλια (2)Add Comment
NonR
...
γραμμένο από NonR, Δεκέμβριος 30, 2009
Από το Δελτίο Τύπου του ΧΚΠ:


Αξίζει να σημειωθεί οτι το Χιονοδρομικό Κέντρο μπορεί να μην προσφέρεται για χιονοδρομία, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, για τους χιονοδρόμους, ωστόσο είναι εξαιρετικό για τους επισκέπτες. Σε αυτό βοηθούν οι ήπιες καιρικές συνθήκες (υψηλές θερμοκρασίες, πρόσβαση χωρίς αλυσίδες).
Απο την Τετάρτη 30/12/2009 και μέχρι να υπάρχει ικανοποιητική χιονοκάλυψη στις πίστες του ΧΚΠ είναι δυνατή η χρήση των εναέριων αναβατήρων Βάκχου (Νο 2) και Ηνίοχου (Νο 6) απο τους φίλους ποδηλάτες ώστε να είναι δυνατή η λειτουργία του Mountain Bike Park του Κέντρου.

Προτεινόμενες διαδρομές:

•Απο Φτερόλακα lift Νο 6 (Ηνίοχος) κατάβαση στα Κελάρια και επιστροφή απο την περιφερειακή πίστα στη Φτερόλακα.

•Απο Κελάρια lift Νο 2 (Βάκχος) μέσω περιφερειακής στην Φτερόλακα και με lift No 6 (Ηνίοχος) ανάβαση στοΔία και επιστροφή στα Κελάρια.

Η χρήση των lift για τους ποδηλάτες θα έχει την συμβολική τιμή του 1 € (guest ΕΤΑ)
Οι ώρες χρήσης των αναβατήρων για τους ποδηλάτες είναι απο 9:00π.μ. – 13:00 π.μ."
DirtZaf
...
γραμμένο από DirtZaf, Δεκέμβριος 30, 2009
axxxxx....!!!!!!!

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy