Σάββατο 27 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 65 guests


Τέλος στις "ότι να 'ναι" αγγελίες!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

1224791511_1Πάνε χρόνια τώρα που οι αγγελίες του downhill.gr είναι ένας από τους πιο δυνατούς χώρους του site μας. Πολλοί χρήστες έχουν αγοράσει ή πουλήσει το ποδήλατό τους και άλλα ποδηλατικά εξαρτήματα.
Οι αγγελίες έχουν γίνει πλέον η πρώτη επιλογή για κάποιον που ψάχνει να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο ποδήλατο ή για αυτόν που θέλει να το ξεφορτωθεί και να πάρει κάτι άλλο.


Η κατηγορία "Διάφορα" έχει φτιαχτεί με σκοπό να χωρέσει ο,τιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Όταν όμως λέμε ο,τιδήποτε, μιλάμε πάντα για κάτι που είναι σχετικό με το ποδήλατο και όχι για κινητά, κιθάρες, ενυδρεία, καφετιέρες, αυτοκίνητα, μηχανάκια, σουτιέν της πρώην, γατάκια, σκυλάκια, σπουργίτια, πόμολα, ψυγεία, πατάτες, καρέκλες, γυναίκες (ειδικά μεταχειρισμένες!) και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς! Για όλα αυτά υπάρχουν άλλα ανάλογα site όπου μπορείτε να τα βάλετε με μεγαλύτερη πιθανότητα πώλησης και χωρίς να χαλάει ο χώρος του downhill.gr. 

Επίσης, μπορείτε να λάβετε σοβαρά υπόψιν τα παζάρια μεταχειρισμένων στο Σχιστό ή το Μοναστηράκι!

img_0663

img_2580

Οι αγγελίες που είναι ήδη μέσα αυτή τη στιγμή δε θα πειραχτούν και θα διαγραφούν αυτόματα όταν έρθει η ώρα τους. Δε θα δημοσιεύονται όμως πλέον καινούριες τέτοιου περιεχομένου από εδώ και πέρα. 

Και κάτι τελευταίο, όταν ανεβάζουμε μία αγγελία ας προσέχουμε να τη βάλουμε στην ανάλογη κατηγορία. Δεν είναι όλα Full Suspension!

Καλές αγοραπωλησίες σε όλους!
Σχόλια (10)Add Comment
0
...
γραμμένο από dimitriss, Μάρτιος 08, 2012
Είναι πισσαρισμένο καλά;
0
...
γραμμένο από LiatzourMalKatour, Μάρτιος 07, 2012
έχω ένα σκαφάκι 43cm τηλεκατευθυνόμενο 25ετίας, παλιά λειτουργούσε αλλά τώρα χρειάζεται 4 καινούριες μπαταρίες τύπου ΑΑ. Είναι πολύ καλό, αλλά είναι ειδικό για λίμνη, δεν κανει για ποτάμι, θάλασσα, βούρκο κτλ., μπορώ να το πουλήσω? Το δίνω 45euro (τιμή συζητήσιμη).
timos
...
γραμμένο από timos, Μάρτιος 05, 2012
Φίλε... το μόνο σίγουρο είναι ότι κόβουμε και ράβουμε. Δικό μας site δεν είναι? Σου είπα εγώ τι να κάνεις και τι να μην κάνεις σπίτι σου ή στο μαγαζί σου? Επειδή είσαι και λίγο προκλητικός με φράσεις όπως μπλέξαμε τα μπούτια μας κτλ, θα κάτσω να σου απαντήσω αναλυτικά.

Αυτό εδώ το άρθρο ίσχυε για το σύστημα αγγελιών που είχαμε μέχρι πριν 1 βδομάδα. Υπήρχε λόγος που ίσχυε και δεν ήταν βίτσιο κανενός. Πολλοί θέλανε να πουλήσουνε πράγματα "μοναστηρακίου" και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με αυτό, αλλά δεν ταίριαζαν στην κατηγορία "διάφορα" όταν αυτή η κατηγορία είχε φτιαχτεί εξαρχής για ποδηλατικά προϊόντα. Άρα έπρεπε να φτιάξουμε μία καινούρια κατηγορία για τα πραγματικά "ότι να'ναι διάφορα". Αυτό όμως ήταν αδύνατο, καθώς υπήρχε πρόβλημα με το συγκεκριμένο σύστημα διαχείρισης αγγελιών και δε μπορούσε να υποστεί καμία παραμετροποίηση.

Έκατσα λοιπόν, έψαξα, σκέφτηκα και έφαγα αρκετό χρόνο ώστε να εγκαταστήσω ένα καινούριο σύστημα (component), να το παραμετροποιήσω και να το φέρω εκεί που οι πιο πολλοί χρήστες θα ήθελαν ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο για όλους. Όλο αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις δωρεάν και να κάνεις τις δουλειές σου, να βρεις κάτι που ψάχνεις ή να ξεφορτωθείς κάτι άλλο, και φυσικά χωρίς καμία δέσμευση απέναντι σε εμάς, αλλά τουλάχιστον με την υποχρέωση να σέβεσαι τον κόπο μας και τη δουλειά μας όλα αυτά τα χρόνια. Αν σε χαλάει έτσι όπως είναι, μπορείς να πας αλλού ή να μη δίνεις σημασία στις ανάλογες κατηγορίες. Αν στο παρελθόν είχαμε απορρίψει αγγελία σου γιατί δεν ταίριαζε, λυπάμαι αλλά έτσι έπρεπε να γίνει. Τώρα που μπορείς να δημοσιεύσεις ότι θέλεις, αντί να σε χαλάει, χρησιμοποίησέ το προς όφελός σου.

Και επειδή μόλις είδα ότι είσαι ο ίδιος που και πάλι κάποτε είχες εκφράσει το παράπονό σου με ερριστικό τρόπο του στυλ "σόρρυ ρε admin...", να σου θυμίσω ότι και τότε είχα πει συγκεκριμένα "Προς το παρόν λοιπόν, ναι θα σου απαγορέψω να πουλήσεις το αεροπλανάκι σου, αλλά σύντομα, αν τεχνικά ξεπεραστεί ένα πρόβλημα, θα φροντίσω να φτιαχτεί μία καινούρια κατηγορία για οτιδήποτε άσχετο από ποδηλασία έχει ο καθένας να ξεφορτωθεί. ΟΚ?" ΟΚ λοιπόν?
0
...
γραμμένο από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Μάρτιος 05, 2012
Τι έγινε ρε παιδιά? Πουλάμε πράγματα και απο το μοναστηράκι πάλι? Τι έγινε κόβουμε και ράβουμε? Σε αυτό το άρθρο λέγατε τέρμα στις οτι νάνε αγγελίες και ξαφνικά είδα στις αγγελίες κατηγορία "Διάφορα ότι να'ναι ". Μήπως έχετε μπλέξει λίγο τα μπούτια σας?
timos
...
γραμμένο από timos, Αύγουστος 10, 2011
Η επιθυμία σας εξετελέστη! Το όριο ήταν 250kb και τώρα είναι 500kb. Θεωρώ πως για κάποιον που ξέρει να μετατρέψει μία φωτογραφία στο σωστό μέγεθος (π.χ. 1200x800 ή κάτι παραπλήσιο) και τα δύο όρια είναι υπέραρκετά.

Ανά πάσα στιγμή υπάρχουν 300+ αγγελίες με διαθεσιμότητα για 4 φωτογραφίες στην καθεμία. Αν βάλεις 300x4x500kb όλο αυτό μας κάνει περίπου μισό GB! Ελπίζουμε ποτέ να μην τύχει όλοι να φορτώσουν από 4 φωτογραφίες των 500kb!
neopas
...
γραμμένο από γρηγορης, Αύγουστος 10, 2011
παιδια μηπως θα ητνα ευκολο στις αγγελιες να υπαρχει δυνατοτητα να μπαινουν και μεγαλυτερες φωτογραφιες;;;;
timos
...
γραμμένο από timos, Αύγουστος 02, 2011
Εγώ σόρρυ ΡΕ gian308! To σενάριο έχει ως εξής... πουλάς το αγαθό σου εκεί που πρέπει και μετά έρχεσαι εδώ αν θέλεις να βρεις ποδήλατο. Για κάθε κατηγορία αντικειμένων υπάρχουν και τα ανάλογα site. Το downhill.gr είναι ποδηλατικό site, το ίδιο και οι αγγελίες του και οι φωτογραφίες του και βασικά όλα! Αλλιώς θα το λέγαμε pazari.gr. Το να μπαίνει κάποιος να βρει ένα τιμόνι και να βλέπει οτιδήποτε άλλο άσχετο, εμένα προσωπικά δε μου αρέσει (και σε πολλούς άλλους) και δε νομίζω ότι τίθεται θέμα που θα πρέπει κάποιοι άλλοι να κρίνουν.

Επίσης, αυτό με τα παραπάνω μέλη που θα έχω... δεν κατάλαβα πως ακριβώς το έχεις κατανοήσει το θέμα της ύπαρξης του site. Δεν είναι το site μου και όλοι οι υπόλοιποι είναι τα μέλη μου! Ούτε χρειάζονται παραπάνω μέλη που θα πουλάνε αεροπλανάκια. Ας είμαστε λίγοι και καλοί, αρκεί το κοινό στοιχείο να είναι η αγάπη μας για το ποδήλατο. Το site λοιπόν ανήκει σε όλους αυτούς και σε όλα τα μέλη του.

Προς το παρόν λοιπόν, ναι θα σου απαγορέψω να πουλήσεις το αεροπλανάκι σου, αλλά σύντομα, αν τεχνικά ξεπεραστεί ένα πρόβλημα, θα φροντίσω να φτιαχτεί μία καινούρια κατηγορία για οτιδήποτε άσχετο από ποδηλασία έχει ο καθένας να ξεφορτωθεί. ΟΚ?
DimS
...
γραμμένο από DimS, Ιούλιος 30, 2011
Και εγώ έτσι ξεκίνησα καταβάσεις!
Πούλησα τον δονητή μου στα "διάφορα" και είπα ΤΕΛΟΣ! ο πάτος μου απο δω και πέρα μονο σέλα!!!
Takisanandreas
...
γραμμένο από Takisanandreas, Ιούλιος 29, 2011
Συνέχιζε να ανεβάσεις ότι θέλεις να πουλήσεις στα διάφορα, απλά ο Τίμος λέει να υπάρχει μέτρο σε ότι "διάφορα" αποφασίζουμε να πουλήσουμε, αφού εσείς οι ίδιοι (εννοώ κάποιοι από σας) εκφράσατε παράπονα ότι στο downhill.gr τι δουλειά έχουν αυτές κι αυτές οι αγγελίες;
0
...
γραμμένο από gian308, Ιούλιος 27, 2011
σορρυ ρε admin...... αν ήμουν εγώ τρελός με τηλεκατευθυνόμενα αλλά θέλω να αρχίσω το downhill, θα μου απαγορέψεις να το δώσω το παλιό μου αεροπλανάκι μέσα απο το site σου???? στη τελική παραπάνω μέλη θα έχεις έτσι.....και αν το πουλήσω το αγαθό μου θα ξεκινήσω πιο σύντομα downhill...... ποιον συμφέρει πιο πολύ αυτή η κίνηση θα το αφήσω να το κρίνουν άλλοι..... στο κάτω κάτω downhillades πουλάνε άσχετα πράγματα στα διάφορά και όχι τπτ άσχετοι.........

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy