Σάββατο 11 Μαϊ 2024

Who's Online

Now online:
  • 38 guests


Τέλος στις "ότι να 'ναι" αγγελίες!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

1224791511_1Πάνε χρόνια τώρα που οι αγγελίες του downhill.gr είναι ένας από τους πιο δυνατούς χώρους του site μας. Πολλοί χρήστες έχουν αγοράσει ή πουλήσει το ποδήλατό τους και άλλα ποδηλατικά εξαρτήματα.
Οι αγγελίες έχουν γίνει πλέον η πρώτη επιλογή για κάποιον που ψάχνει να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο ποδήλατο ή για αυτόν που θέλει να το ξεφορτωθεί και να πάρει κάτι άλλο.


Η κατηγορία "Διάφορα" έχει φτιαχτεί με σκοπό να χωρέσει ο,τιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Όταν όμως λέμε ο,τιδήποτε, μιλάμε πάντα για κάτι που είναι σχετικό με το ποδήλατο και όχι για κινητά, κιθάρες, ενυδρεία, καφετιέρες, αυτοκίνητα, μηχανάκια, σουτιέν της πρώην, γατάκια, σκυλάκια, σπουργίτια, πόμολα, ψυγεία, πατάτες, καρέκλες, γυναίκες (ειδικά μεταχειρισμένες!) και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς! Για όλα αυτά υπάρχουν άλλα ανάλογα site όπου μπορείτε να τα βάλετε με μεγαλύτερη πιθανότητα πώλησης και χωρίς να χαλάει ο χώρος του downhill.gr. 

Επίσης, μπορείτε να λάβετε σοβαρά υπόψιν τα παζάρια μεταχειρισμένων στο Σχιστό ή το Μοναστηράκι!

img_0663

img_2580

Οι αγγελίες που είναι ήδη μέσα αυτή τη στιγμή δε θα πειραχτούν και θα διαγραφούν αυτόματα όταν έρθει η ώρα τους. Δε θα δημοσιεύονται όμως πλέον καινούριες τέτοιου περιεχομένου από εδώ και πέρα. 

Και κάτι τελευταίο, όταν ανεβάζουμε μία αγγελία ας προσέχουμε να τη βάλουμε στην ανάλογη κατηγορία. Δεν είναι όλα Full Suspension!

Καλές αγοραπωλησίες σε όλους!